BLOG

Dessa dagar

Så här har det sett ut de senaste 10 dagarna, Alma har hängt med sin mormor nonstop.

 

Oxå har vi fikat, massor :-).

 

Idag är en sorlig dag i lägenheten på Yongkang lu. Mamma har nämligen precis lyft mot Sverige och Alma och jag är ensamma på dagarna igen. Det var ett väldigt tårfyllt förväl i morse ska jag erkänna, och det var inte Alma som stod för tårarna denna gång :-). För att vara en person som är otroligt fäst vid sin familj bor jag fasligt långt bort. Som tur är har Alma och jag var sin flygbiljett hem till Sverige i april så det är bara lite mer än en månad till vi ses igen. Men det kommer att bli tomt utan mamma här. Och lite jobbigare, vem ska vi nu lämna in Alma till när hon vaknar klockan 5?!

För att göra denna sorliga dag lite en bättre så ska Alma och jag möta upp M för lunch snart. Så det är hög tid för mig att packa skötväskan och allt det där.

 

Kram till er!
Sara 

Comments

 1. Caroline 26 February, 2013 Reply

  Usch ja farväl är inte kul, kan tänka mig att det känns lite extra denna gången med. Tiden till April kommer gå fort ska du se och om några dagar hittar ni till era egna rutiner. Tänker på er Stor kram

  • lifeinshanghai 26 February, 2013 Reply

   Vad söt du är Carro!!! Det märks att du vet hur det känns. Massa massa kramar till dig!

 2. Anna Vikström 26 February, 2013 Reply

  Det är inte lätt med såna farväl och det kommer att kännas riktigt jobbigt i ett par dagar, men det blir bättre ska du se! En månad med en sån liten kommer bara att försvinna! Kram på er!

 3. lisa 26 February, 2013 Reply

  Åh förstår att det känns jobbigt när din mamma har åkt. Fin bild på mormor och barnbarn :) Kram

 4. Monica-Gravid med nr 1 26 February, 2013 Reply

  Usch, kan förstå att det var jobbigt att säga hejdå till mamma. Men som sagt, ni ses ju snart igen :) Hoppas ni får en fin solig dag trots tårar! Kram ♡

 5. Sarah 26 February, 2013 Reply

  Förstår att de va ett sorgligt avsked :/ Men va skönt att ni snart ses igen :)

 6. Hanna 26 February, 2013 Reply

  Tiden går så fort och det finns mycket att fylla dagarna med. Snart ses ni igen! Och alla andra familjemedlemmar också! :) Stor kram vännen!

 7. Nina 26 February, 2013 Reply

  Oh vad tråkigt men tänk, det är inte långt kvar till april, det kommer att gå fort. Säkert härligt vårväder här hemma då också. Kram på dej.

 8. Ida 26 February, 2013 Reply

  Heja april! Jag längar jättemycket efter att få träffa er! KRAM

 9. Malin 26 February, 2013 Reply

  Så mysigt ni har haft! Kul att ni ska ses snart igen:)

 10. Frida 26 February, 2013 Reply

  Fast det är sorligt att mamma åkte hem och att du är så långt borta.. Så tror jag du får ngt som inte alla får det måste va underbart att få hänga med sin fina mor 10 dagar och att hon är bara din!!

 11. Anna 27 February, 2013 Reply

  Tur att tiden med barn går fort, trots att man bara är hemma, så snart är april här. Men förstår att det kändes tungt!