BLOG

Detox.may

DSC_0323

Well, there is a reason why I´m showing a picture of bubbles when detox-updating you…

 

DSC_0249

And yes, some red wine as well. Btw, don´t you just love my bracelet?! A gift from M when I turned 30.

 

Hmmm. The detox just did not happen this weekend. And to be honest, it was a choice from my side, not sticking to my own plan. This weekend, enjoying life was just far more important. So when I got offer a glass of bubbles at my friends birthdayparty, I gladly accepted it (I also had some yammy desert). And when M and I bought the nicest piece of meet that I´ve seen in weeks to have as Saturday-dinner, I decided to have a glass of wonderful red wine together with it. It would have been a waste of the meet not to :-). We also went to the coffee-place in town, and I did share a latte with M. And it was divine! The one thing I am not proud of is sharing a banana split with M yesterday, totally unnecessary! But the rest of it I would do again! Its all matter of balance!

And yeah, workout wise, I´m on track! Been on my yogamath every day!

 

swedish_flag_503baeb6ddf2b308090005f0
Hmmmm. Denna helgen gick detox.may inte alls kan man säga. Men det var ett väldigt medvetet val från min sida, att göra några små utsvävningar. För när jag var hembjuden på middag hos en vän ville jag faktiskt inte tacka nej till ett glas med bubblor, inte till deserten heller för den delen. Jag tycker helt enkelt inte att det känns kul alls och är inte värt att “klara” en detox för. Och när M och jag gick till slaktaren och köpte hem den finaste köttbiten jag sett på länge, ämde jag mig för att dricka ett glas rött till. Det hade varit en skymf mot köttet annars :-). Ja, oxå passerade vi mitt favorit-kaffe ställe och då delade jag en latte med M. Och jag njöt, av precis varenda klunk. Tja, att det sedan slank ner en halv banana-split igår, det är jag mindre stol över. Men resten skulle jag göra om imorrn. Nu är det dock nya tag och jag planerar att hålla mig till min detox-plan under veckan som kommer!

Ja och träningen, den har gått som på räls! Har stått på mattan varje dag denna helgen :-).

 

KRAM Sara

Comments

  1. Anna 12 May, 2014 Reply

    En detox (eller fasta) tänker jag handlar lite om att gå till det ena diket - efter att ha varit lite för mycket i det andra - för att till slut landa på vägen, dvs. den livsstil man vill ha. Dessutom upptäcker man ofta - precis som du - vilka saker som känns ok och vilka som inte gör det. OCH när jag bestämt mig för en månads fasta eller detox håller jag mig till den även om det skulle inträffa bakslag under vägen :)

  2. Malin 12 May, 2014 Reply

    Hihi klart man måste få unna sig;)

  3. Sofia 12 May, 2014 Reply

    Låter som att du hade ganska bra skäl att skippa det ;-) Och ja, armbandet är verkligen ursnyggt!