BLOG

Efterlängtad korg

DSC_0507

Äntligen har denna afrikanska korg hittat hem till oss! Jag har sett den på flera ställen i Sverige under många års tid och lite besviket suckat över att jag inte skulle lyckas ta hem den till asien.

DSC_0506

Så förstå min lycka när har hittade den här i Singapore. Den fick följa med hem utan minsta betänksamhet. Trots att vi egentligen inte alls har varken behov eller plats för den. Men är det rätt så är det!

 

Hoppas att ni har haft en härlig maj-helg!

Det har varit maj-helg även i Singapore med en dag ledigt. Men där slutar nog likheterna :-). Ingen majbrasa, inget insjungande av våren (satte dock på vintern rasar på youtube en snabbis), och inga iskalla fingrar som försöker njuta av “värmen”. Det känns lixom helgalet att fira våren när temperaturerna aldrig går under 28 grader, inte ens på natten.

Poolhäng, parkhäng och lägenhetsletande har istället präglat vår långhelg och vi klagar inte. Japp, hyreskontraktet på vår lägenhet närmar sig sitt slut så vi har varite ute och letat ny bostad. Vi måste nämligen snart ämma oss för om vi vill flytta eller bo kvar. Men det ämnet förtjänar ett helt eget inlägg.

Stor kram och njut av de sista helg-timmarna!
Sara

Comments

 1. Caroline 4 May, 2015 Reply

  Så snygg korg! Håll oss updaterade med flytt, låter spännande!

 2. Malin 4 May, 2015 Reply

  Å nu blev jag avis. Den stod jag och tittade på lå Linnéaträdgården för en tid sedan. Så snygg. Tanken var till E:s leksaker... Men vi tyckte den var för dyr. Anar att den var billigare i Singapore?

  • lifeinsingapore 5 May, 2015 Reply

   I wish... Tyvärr ännu dyrare här. Men har man spanat på ngt i 5 år tyckte jag att det var värt det :-)