BLOG

En färgklick

Jag saknar min fina fina syster idag!

Godmorgon vänner!

Jag börjar denna novembermorgon med att visa en färgklick från min möhippa i somras. För det känns som att första måndagen i november kan behöva lite färg :-). En sådan dag det var, möhippan! Det var helt överväldigande att alla ens favoriter anstängt sig så för att fixa världens roligast möhippa till mig. Att jag sedan precis fått reda på att jag var gravid och mådde illa som få var det ingen som visste :-). Och trots att jag alltså smusslade med bubbelglas hela dagen och inte kunde hålla tårarna borta när det var dax för “tacktal” var det bara två stycken (tror jag) som anade ugglor i mossan. Bra jobbat eller hur?!

Nä, nu kör vi igång denna veckan tycker jag!

Kram Sara

 

Comments

  1. Pernilla 5 November, 2012 Reply

    Åhh, det där smusslandet i början. Jag var alltid lika nervös när det vankades vin och drinkar. Ganska skönt sen när alla vet :-) Jättefint foto på dig och din syster. Gillar stuket på badkläderna! Hoppas att du får en bra start på nya veckan :-)

  2. Nellie 9 November, 2012 Reply

    Vilken underbar blid!!! Bra jobbat med gravidsmusslet. :) Kram

  3. annelie 9 November, 2012 Reply

    Vilken fantastisk bild, jag älskar den vilken glädje! Trots att det bara var två stycken som anade ugglor, så blir jag alltid lika förvånad över hur vissa har den där förmågan att de nästan kan lukta sej till bullar i ugnen! :)