BLOG

En gammal goding

DSC_3269

HEJ bloggisar! 

DSC_3276

Idag struttar jag runt i en riktig gammal goding. En silkesklänning från Petra Ringström. Jag bara älskar hennes kläder!DSC_3292Idag bär jag den med en ny favvorit. Ett mala-halsband. 

 

Hua, när jag tittar på dessa bilderna är det skrämmande tydligt hur mycket jag behöver gå till frisören. Mina toppar är ju pinsamt slitna. Jag har faktiskt inte vågat mig på projektet att hitta en frisör här i Singapore. Med mitt slitna, lockiga hår är det en utmaning att hitta frisörer i Asien. Det går, jag lyckades till slut i Shanghai. Men det brukar kräva några missar innan man hittar rätt. Och de där missarna… Nja, just nu håller jag mig till min favoritfrisör i Helsingborg. Jag har en dejt inbokad med henne den 17e december. Fram till dess borde jag kanske ha håret uppsatt :-).

 

KRAM Sara

Today I’m wearing an old time favorite, a silk dress from Petra Ringstöm. I just love her clothes! Im matching with a new favorite, a mala necklace :-).

Comments

 1. Anna 25 November, 2014 Reply

  Känner igen problemet.. Med tjockt, lång och lockigt hår är det inte lätt att hitta en bra frisör. Hittade tillsist in, vad händer? Först sjukskriven och sedan föräldraledig.. Så nu famlar jag runt i letandet igen

  • lifeinsingapore 26 November, 2014 Reply

   Hahaha! osis! Ja ghar oxå långt, tjockt lockigt hår. Kan rekommendera Mette på Metti de lonti i Helsingborg :-)

 2. Anna 25 November, 2014 Reply

  Jag har haft franska flätor i flera månader, eftersom jag inte (tycker mig) har råd att gå till frisören. Mina toppar är inget att visa upp :( Hoppas du kan stå ut en månad till! Kram

 3. Therese 25 November, 2014 Reply

  Jag klippte mig hos Toni & Guy i Holland Village när vi bodde i Singapore. Var alltid supernöjd, dock dyra...! Klippte mig hos en kille som heter Dior, haha :) Tips om du inte står ut tills du kommer hem. Kram, Therese