BLOG

En glimt

Här kommer en liten glimt från min prommis igår. Det bästa med vår i Shanghai måste vara alla parker och all action där. Det är en hel turistattraktion i säg kan jag tala om. Extra nice blir det när det är 26 grader utomhus och man kan lägga sig i gräsen och njuta av värmen en liten stund.

 

Så är det måndag igen och Shanghai inleder veckan med solsken och 20 grader denna morgon. MIsstänker att det kommer att bli en sommardag idag igen :-). Idag kommer dessutom M hem så det är sunshine all the way idag!

Veckan som kommer är tämligen oplanerad. Ja förutom till helgen då, vi flyttar ju på lördag. Åhhh vad vi längtar, M och jag! Dessutom så behöver vi inte göra det jobbiga med att flytta. Det enda vi behöver göra är att märka ut de prylar som tillhör vår landlord och sedan kommer ett flyttbolag att fixa biffen. Så inget flyttpackande, inget bärande av tunga lådor och inget ihopmonterande av möbler. Vi ska verkligen bara stå och peka och säga “åhh försiktigt” eller “nej, ta denna först” och annat som hade drivit en själv till vansinne.

Nä mina sköna. Nu ska denna donnan piffa sig inför en jobbdag och sedan få i sig lite frulle. Sugen på en hemmagjord latte 🙂

Puss & Kram
Sara 

Comments

 1. Lisa 23 April, 2012 Reply

  visst är det! det var vad min mamma tyckte bäst om när hon besökte detta land, att bara strosa runt i parkerna och kolla på allt liv (:

 2. Karin 23 April, 2012 Reply

  Jag gillar nyanserna Paris och rose Comete :)

 3. lisa 23 April, 2012 Reply

  Härligt med sommar väder :)

 4. Mari 23 April, 2012 Reply

  Sv. Självklart får jag det =). En ledig dag.. Hoppas du har en bra dag !!!

 5. Alexia- 23 April, 2012 Reply

  Åh va kul! Det ska bli så spännande att se er nya lägenhet!

 6. Piccolacasa 24 April, 2012 Reply

  Oh det gäller att ordna det för sig! Och du, sluta prata om 26 G R A D E R! Det är olidligt att höra! ;)