BLOG

En påskbrunch

Då var man en påskbrunch rikare och med den säkert flera kilo tyngre. Ojojoj vad man (läs jag) äter på dessa buffeer… Just idag gick jag in stenhårt på kaviaren och osten, nomnomnom! Lite påsk-dessert slank ner också, bland annat denna läckerbit.

 

Ja, dessa desserter, omöjliga att motstå…

 

En hel del bubbel blev det också. Här har vi Almas faster med glas nummer ??

 

Även Alma fick free flow boobie-juice och tyckte att det var allmänt livat att vara på påskbrunch. Bäst tyckte Alma dock om prommisen hem. Hon låg  i vagnen med sina stora blå ögon och charmade precis hela Shanghai. 

 

Och stora lilla Malva gick igång på ballongerna. Det fanns något för alla på dagens påskbrunch helt enkelt.

 

M och jag ligger helt utslagna i soffan, denna påskdag har tagit på krafterna. Först en buffe som tar kål på den bästa och sedan har dagen även bjudit på 2,5 timmes prommis genom Shanghai. Så nu hyllar vi soffan och hämtmat helt enkelt.

Känns lite trist att helgen snart är slut, jag tycker att det är så mysigt när hela familjen W kan hänga på dagarna. Tursamt nog så bjuder veckan som kommer på några röda dagar här i Kina så det blir en kort jobbvecka för M. Nä vänner, nu kommer det att ringa på dörren i vilken minut som helst med en grillad kyckling på Brasa. Så vi hörs imorrn vänner!

 

Kram Sara

Comments

  1. Malin 1 April, 2013 Reply

    Så mysigt ni har det! Maten ser väldigt god ut! Härligt med brunch.

  2. Pingback: Champagne-brunch | lifeinsingapore

    […] here. The one in Sheshan by the pool, look here. The one at Le Meridian with the slutty nurses, look here. And the one that ended up as our favorite at the Peace Hotel, look here or here. Looking at the […]

    Reply