BLOG

En söndag

Idag blev det smarrig pasta till brunch, enligt M åt han en av de godaste pastor han någonsin smakat. Tortellinin på bilden ovan, finns på Bella Napoli här i Shanghai.

 

Självklart intogs pastan i goda vänners lag 🙂

 

Lilltjejen var också med. Hon är en hejjar på det där med restaurang, gråter nästan ingenting och ligger allra helst i vagnen och funderar över livet. Seriöst, när vi är ute och äter ligger och bara där och tittar, tills hon till slut somnar. Vi hoppas att detta är en vana som är här för att stanna 🙂

 

Och ingen trevlig brunch utan ett trevligt avslut. Denna amaretto-glass-tryffel was to die for!!! Nomnomnom säger jag!

 

Så var denna söndagen snart till ända. Lilltjejen ligger och småmorrar i spjälsängen (som alltid innan hon sluter sina blå) och jag och mannen sitter med var sin laptop och försöker komma ikapp lite. Mysigt värre! Hemmakvällar har verkligen blivit da-shit här i lägenheten på Yongkang lu, vilket känns ganska naturligt när man har en liten docka i huset. Skönt att vi trivs så bra här, bättre lägenhet får man leta efter :-).

 

Hoppas att ni får ett lika fint avslut på denna vecka som vi!
Kram Sara

 

Comments

 1. Hanna 24 March, 2013 Reply

  Ja de kan sin pasta på Bella! Vi är lite ledsna för att de flyttat från vår gata till mer avlägsen adress .. Nu ska här hinnas ikapp på datorn också innan kvällen är slut!

 2. Nellie 25 March, 2013 Reply

  Vilket gulligt litet troll hon är! Nu ser man verkligen att det är din dotter. :) Brunch är ju hur trevligt som helst, speciellt med goda vänner och en liten som också trivs. Härligt att Alma gillar att "äta" ute. :) Kram

 3. Nina 25 March, 2013 Reply

  Men åh den pastan såg ljuvligt god ut! :) Vi har faktiskt inte tagit med vår lilla bebis till ngn restaurang än, men borde nog göra det snart. Himla sugen på att slippa laga mat.. och kanske kunna njuta av ett glas bubbel ;) Hon är så bedårande söt lilla Alma! Kramar.

 4. Linn 26 March, 2013 Reply

  Blir alldeles glad och lycklig när jag läser det här. Kanske är det något med mysiga hemmakvällar som gör det med mig :-) Vilken väluppfostrad liten krabat som sköter sig på restaurang. Eller så är det hennes grej bara, helt enkelt, det här med att vara ute i svängen. Klickade förresten hem en sidenklänning efter ditt tips häromveckan. Ska bli superspännande att få hem den!