BLOG

Every day

 

Så här en helt vanlig tisdag i ära tänkte jag ta och visa er min helt vanliga morgonrutin. Ni vet de där produkterna som man använt varje dag under så lång tid att man inte riktigt vet hur man ska starta dagen utan dem. Som man provat, utvärderat och blivit lite lagom kär i. Blivit beroende av om jag ska vara ärlig. Vilket påminner mig om att rouchen från bodyshop är den sista ever då den utgått ur sortimentet och jag inte riktigt klurat ut hur ska lyckas sätta färg på kinderna när min dosa tagit slut. I alla fall, här har ni dem, mina favortier.

Hur börjar du dina mornar?

 

Kram Sara

Comments

 1. Anna 12 December, 2012 Reply

  Jag kan klara mig inte heller utan mineral-foundation. Och Lancomes mascara är min favorit. Biotherms bodylotion är också ett måste. Tänk så många saker man nästan gjort sig "beroende" av i badrumsskåpet!

  • sara 12 December, 2012 Reply

   JA hjälp alltså! Ska jag vara borta en natt bär jag med mig flera kilo känns det som. Scary!

 2. Linn 14 December, 2012 Reply

  Jag har en ny rutin som jag började med för bara ett par veckor sedan, men som jag gillar skarpt. Det första jag gör när jag kliver upp på morgonen numera är att dutta lite parfym på handlederna och halsen (jag är en kvällsduschare), med pyamasen fortfarande på. Det känns lite lyxigt på nåt sätt.

 3. Jess 16 December, 2012 Reply

  Jag klarar mig inte utan concealern "cover all mix" och den bruna eyelinerkakan från Make up store. Det tillsammans med puder, rouge och mascara är min vardagsmake och de sistnämnda är av lite varierande märken :)