BLOG

Everyday Yoga

 

Jamen jag har ju helt glömt att blogga om min yoga-utmaning. Ni vet, jag skulle ju yoga varje dag i en månad och nu mina vänner är månaden slut. Det har varit en utmaning som heter duga kan jag tala om. Vi har ju rest land och rike runt och det finns en anledning till att jag inte skrivit så mycket om det. Jag har fått lägga den lilla tid som funnits till att faktiskt yoga.

Helt ärligt har jag inte klarat att yoga varje dag men jag har varit nära. Och yogat så ofta det gått. Vad jag har varit duktig på är att ta små små pauser och känns efter. Jag har gjort trädets position i duschen, avslutat dagen med långa djupa medvetna andetag också har jag ju yogat oxå så klart. Ofta.

Vad jag är besviken på är att trots att jag kört mycket yoga flera gånger i veckan känner jag mig inte öppnare i kroppen vilket jag hoppats på. Att vara gravid med Alma har verkligen gett mig en stel rygg och stela höfter och jag känner ingen direkt bättring. Men det är bara att kämpa på antar jag.

 

KRAM Sara

Comments

 1. Malin 12 July, 2013 Reply

  Tycker du har varit duktig!! Förstår att du har ett fullspäckat schema men om du får en stund över för en yoga-fotografering får du hojta! Kram

 2. Hanna 13 July, 2013 Reply

  Jag tror att om du fortsätter yoga så kommer stelheten släppa.

 3. Nellie 13 July, 2013 Reply

  Jag är imponerad av hur mycket yoga du har gjort. Jag har definitivt sämre "record". Vad sägs om att mötas upp på Gerda för ett pass framöver, innan du lämnar Svealand? Kram

 4. Anna 13 July, 2013 Reply

  Jag tycker det är bra gjort ändå! Å visst tar det ett bra tag för kroppen att återhämta sig. Tröttsamt men är ju bara att kämpa på. Lustigt nog känner jag att kroppen hittade tillbaka snabbare andra gången, kanske för att kroppen känner igen?

  • lifeinshanghai 14 July, 2013 Reply

   Ja, det är väl bara att bita ihop :-). Skönt att höra att det finns hopp!