BLOG

Fashion on my feet

DSC_0720

Häromdagen när jag var ute på stan följde visst en liten påse med mig hem :-). 

 

DSC_0723

Det var ett par skor från Sinagpore märket Charles and Keith som fock följa med hem. Strax över 200kr gav jag för ett par 🙂

 

DSC_0725

Detta är ett märke som skapats av två killar här i Singapore men som Louis Vuitton investerat it. Så high fashion för nästan inga pengar alls. Finns online :-).

 

HEJ!

Hoppas att ni hade det fint där bakom skärmen! Här i Singapore laddar vi för babysim och ikväll är enda kvällen denna veckan när M är hemma. Så det blir middag för två när lillskruttan somnar. Tänkte slå på stort och köpa med mig färsk fisk hem. Annars lider jag av bloggtorka idag så vi tar och slutar här. Kan ju passa på att fråga om det finns ngt du vill läsa mer om här i lifeinsingapore?!

 

ENGLISH
Hope you are doing good on the other side of the screen! In Singapore we are getting ready for baby swim. And tonight is the only night this week when M is home so we are planning a dinner for 2 after we put the little one to sleep. Plan to buy some fresh fish and cook tonight. Otherwise I have absolutly no idea of what to write. Perhaps you have some input? What would you like to read about here @ lifeinsingapore?!

 

Comments

  1. annelie 30 October, 2013 Reply

    Oj vilket kap!! Jag glömde säga hur snygg favvohörnan i hemmet är! Wow! Älskar mixen av de mörka trä och det vita! Blogga för din egen skull, då blir det bäst tycker jag :) KRAM!

  2. Josefine 30 October, 2013 Reply

    Snygga skor! Jag är lite av en shoeoholic, men har dumma fötter som jämt ger mig skav som fastnar i samma gamla skor ändå. Så har hur många knappt använda som helst känns det som... :( Men känslan när man köper ett par nya skor är ren och skär lycka tycker jag, hihi! ;) lite sorgligt men sant.

  3. Charlotte 31 October, 2013 Reply

    Snygga skor! Det var ju billigt! :) Får kolla in detta genast :)