BLOG

Fejkmarket i Shanghai

Mitt sista köp på fejkmarket i Shanghai gick lite snabbt… Jag köpte ETT par skor till Alma, well… Det roliga är att jag köpte skorna, packade upp dem här hemma, ställde in dem i Almas gadrob och tog fram dem för att visa M. Ändå såg jg inte att jag köpt med mig ett omaka par skor förrän M påpekade det :-).

 

Det är mycket shopping så här sista veckan innan vårt flyttlass går. Det har ällts möbler, barnkläder, skjortor… Det finns ingen hejd på det. Eller, jo det finns det. Vi har ju bott här så länge nu att vi vet vad som är bra att köpa här och vad man kan vara utan. Häromdagen gjorde jag ett sista besök på fejkmarket. Har inte varit där på läääänge så det var faktiskt lite kul. Till dig som undrar vad som är bra att köpa på fejken så kan jag redogöra vad som fick följa med mig hem. Enligt mig så är det just detta (samt typ manchetteknappar) som är bra på fejken.

5 par skor (2 ballerina, 2 todd tygskor och ett par nike)
5 par skor till Alma
1 skinnväska, köpt av Kate så klart!
1 plånbok, också köpt av bästa Kate
1 sjal
4 skärp
1 par shorts till M

Hela kalaset gick på ca 1500 kr. Ångar lite att jag inte köpte ett par regnstövlar också, få se om jag inte går tillbaka och köper ett par. Måste ju ändå dit och rätta till mitt lilla missöde med ett par av Almas skor… 🙂

 

Happy Shopping!
Sara

Comments

 1. lisa 29 May, 2013 Reply

  Haha du är för söt!

 2. Hanna 29 May, 2013 Reply

  Haha, skorna var snygga iallafall. :-)

 3. Jeannie 30 May, 2013 Reply

  Jag har bott i Singapore ett halvår och där regnar det som tusan när det väl regnar. Så jag rekommenderar dig verkligen att köpa ett par stövlar :)

 4. Malin 30 May, 2013 Reply

  Så störigt! Meeeeen fy va söta;)