BLOG

Fint paket från Sverige

Detta fina paket kom med posten, lycka!!! Tusen tack till dig Charlotte (min barndomsvän för er som inte vet 🙂), du gjorde min dag!

När jag kom hem från Hawaii väntade en födelsedagspresent som min barndomsvän Charlotte skickat hela vägen från Helsingborg till Shanghai. Åh så glad jag blev! Det är inte ofta det kommer brev från Sverige till oss så denna lilla hälsning fick mig att känna mig så ”tänkt på”. Det är en fin känsla, när man känner att vännerna hemifrån tänker på en titt som tätt. En av de finste känslor som finns för en som bor så långt borta som jag.

Annars så har fredagen varit en ganska bra sådan. Har fått massor gjort på jobbet och det måste vara en av de bästa jobb-känslorna som finns. När man kommer in i flowet och allt man gör blir superproffsigt utan att man ens ansträngt sig, typ. Ikväll fortsätter ”flowet” fast i vänners tecken. Har en vän från Sverige som är här med sitt jobb som vi lovat att ta ut ikväll. Så vi blir ett litet gäng som kommer sätta tänderna i lite kinesisk mat för att sedan spana in lite Shanghai-glam.

Kram på er!

Sara

Comments

  1. Charlotte 21 October, 2012 Reply

    Delad glädje är dubbel glädje :-)