BLOG

Fräscha lockar

Jamen, så var jag hemkommen från några timmar hos frisören Papa. Ni vet han som typ ALLA går till :-). Träffade till och med på en vän som var där för att piffa döttrarna lite :-).

 

Så klipptes det några centimeter på längden och håret är axellångt igen.

 

Papa la även i en mörkare färg i hela mitt hår och följde då min naturliga färg. Oxå lite guldbruna slingor på det.

 

Jamen, också kom magen med på ett hörn också på begäran av Katja (hoppas du är medveten om att jag förväntar mig en bild tillbaka tjejen). Jag är stor alltså… Tänk att gravidkilo kan vara så otroligt vackert på andra men på mig… Nej, ge mig min vanliga kropp tillbaka!

 

Så var jag hemkommen efter några timmar hos Papa, det tar några timmar med klipp och färg alltså. Men så är det ganska mysigt att sitta där och bli ompysslad, läsa cosmo och dricka te. Och känslan av ett nyklippt hår… det är så att jag nästan vill ägna hela lördagen till att dra fingrarna genom håret. Fast så var det ju det där yogapasset jag hade tänkt få till idag och en middagsdejt med mannen. Så får ta och slita mig från mina fräscha lockar 🙂

Vad händer hos dig denna lördag? Några roliga planer?

 

Kram Sara

 

Comments

  1. Monica-Gravid med nr 1 5 January, 2013 Reply

    Du är ju helt otroligt vacker ♥ Säg inget annat. Denna lördagen ska jag städa bort julen 6 sen ska vi tömma datarummet så vi kan börja med bebisens framtida rum :) Hoppas du får en jättebra lördag! Kram

    • sara 6 January, 2013 Reply

      Tack söta! Mysigt att börja fixa med bebisrummet. Vi fixade oxå o ordning datarummet (flyttade ut datorn) för att göra ett kombinerat bebis/gästrum. Det blir inget dedikerat bebisrum only men tror inte att vår lilla tjej märker skillnaden :-)

  2. Lina 5 January, 2013 Reply

    Kanonfint! Får väl ta och boka en tid hos rekommenderad frisör om vi åker till Shanghai. Har inte hittat nån här uppe i Dongbei än!

    • sara 6 January, 2013 Reply

      Frisör i Kina är inte helt lätt, men kan som sagt verkligen rekommendera Papa!

  3. Carro 5 January, 2013 Reply

    Åh vilken snygging!!

  4. Karin 5 January, 2013 Reply

    Vad himla fint det blev! Superfräscht. Som svar på din fråga: Javisst:) De finns i en hörna på japanska I.T på nedervåningen på Grand Gateway, där går det att hitta en del fina kläder:) Kram och trevlig lördag!

    • sara 6 January, 2013 Reply

      Tack karin och tack för tipset!

  5. Christine&Paris 5 January, 2013 Reply

    Vad fint det blev! Jag är själv sugen på en klippning men än så länge ligger det bra så jag väntar någon månad till. Då blir det nog slingor också :)

    • sara 6 January, 2013 Reply

      Kul att du gillar det! Jag hade inte klippt mig sen augusti så det var på tiden :-)

  6. Malin W 5 January, 2013 Reply

    Fina Sara, fina gravida Sara!! Du strålar.. Och håret blev riktigt snyggt!

    • sara 6 January, 2013 Reply

      TAck söta Malin!!!

  7. Sandra 5 January, 2013 Reply

    Wow, det blev supersnyggt! Måhända att du själv inte trivs så bra i dina gravidkilon men vacker är du allt med den fina magen! :) Kram på dig!

    • sara 6 January, 2013 Reply

      Tack Sandra, det var snällt sagt :-)

  8. caroline 5 January, 2013 Reply

    Jag håller med Malin W att du strålar, tycker du ser precis sådär fräsch ur som du säger andra gravida gör. Och oj vad fina lockar sen! Här har dagen bara börjat, jag ska ta en dusch sen åka och få 90min massage, det var år sen senaste så jag ser fram emot det! Kram

    • sara 6 January, 2013 Reply

      Tack sötnos! Man är sin egens tuffaste dommare eller vad brukar man säga :-) Hoppas att massagen blev härlig!

  9. Anna 5 January, 2013 Reply

    Superfint! Både håret och magen :) Nu blir det handbollsmatch på tv. Uppladdning inför VM!

    • sara 6 January, 2013 Reply

      Kul att du gillar det Anna!

  10. Renata 6 January, 2013 Reply

    Jättefin är du ju, man vill så gärna bli av med den stora magen, sen när magen är borta. ja då saknar man den lite =)

    • sara 6 January, 2013 Reply

      Haha, ja så blir det kanske. Även om jag har lite svårt att tänka mig att jag kommer att sakna badbollen just nu :-)

  11. Nellie 6 January, 2013 Reply

    Shit vad du är snygg Sara!!! Håret blev urläckert, lätt solbränna på det och en otroligt fin bebismage. Jag hoppas du tittar på dessa bilder senare (om typ ett år kanske) och förstår hur vacker du är. Hoppas ni hade en trevlig middagsdate. Här har det ätits vuxentacomiddag och nu ska vi sätta oss framför brasan, jag med en stor kopp te. Kram

    • sara 6 January, 2013 Reply

      Tack för dina fina ord Nellie! Haha, ja iböand är det svårt att se sig själv med klara ögon. Såg kort på mig själv innan jag blev gravid när jag tyckte att jag hade minst 5 kg för mkt. Well, det hade jag ju inte alls ser jag nu :-) Hoppas ni fick en ritkigt mysig kväll framför brasan!

    • sara 6 January, 2013 Reply

      Tusen tack Emma!!!

  12. annelie 6 January, 2013 Reply

    Men Sara vad säger du, du är ju supervacker!! Jättefin gravidkropp VERKLIGEN! Och håret, wow det är jättesnyggt. Imorn är det min tur hos frisören och jag vet inte huuur det ska gå! Hoppas ni har en skön söndag kram kraaam

    • lifeinshanghai 9 January, 2013 Reply

      Tack snälla, va go du är! Nu ska jag titta in till dig och se om du lagt ut ngn bild på din nya frilla ;-)

  13. Katja 7 January, 2013 Reply

    Tackar för bilden Sara! Även om det är tråkigt med upprepningar så måste jag bara instämma i hyllningskören ovan... Du är jättesnygg! Håret blev ju otroligt snyggt! Och din mage är jättefin! :D Trots det så känner jag så väl igen mig i det du skriver och förstår dig verkligen! När jag var gravid med Freja kunde jag inse att min graviditet såg ut på ett sätt som jag hade tyckt var fint på andra. Men, jag tyckte ändå INTE om att se ut så själv! Det är ändå sjukt att man liksom är bredare i "djupled" än i bredd... Vet inte hur många gånger jag vände sidan till för att komma förbi (det sitter ju i ryggmärgen att göra när det är trångt), bara för att "dånga" i magen rejält... Känns sjukt det där. Nu är det iaf samma vaneprocess man ska igenom igen. Bara att jag är större denna gången... :( (Och ja, jag ska se till att skicka en bild till dig. När jag tagit en som är ok... ;) ) Nä, nu måste jag återvända till att jobba. Ha en bra vecka och fortsätt njuta av ditt fina hår! ;) Kram!

    • lifeinshanghai 9 January, 2013 Reply

      Tack snälla du :-) Åh jag känner igen mig så i det du skriver!!! Jag kan oxå se att jag är gravid på ett sätt som andra tycker är fint. Och hade jag sett mig själv utifrån hade jag oxå tyckt det. Men jag är ändå inte helt bekväm med denna magen (och brösten, jo de kunde visst blir större...). Skönt att det inte är så lång tid kvar nu iaf! Stor kram!

  14. Malin 8 January, 2013 Reply

    Wow så fin du blev! Jättesnyggt! Tycker du har en jättesöt gravidmage!!;) Kram