BLOG

Get away


Här checkar vi in på lördag, på ett av de lite lyxigare hotellen i utkanten av Shanghai. Längtar!

Det kinesiska nyåret kommer närmare och närmare och i princip alla våra vänner hoppar på flygplan och åker kors och tvärs över asien. Kina är inget bra ställe att vara på under det kinesiska nyåret alltså, det smälls på tok för många smällare. Non stop, i typ två veckor. Vi brukar ju också fly fältet men just i år har vi ju en liten Alma och en nyförslöst mig att ta hänsyn till så vi stannar i stan.

I början av veckan fick vi dock ett ryck och bokade in oss på ett av lyxhotellen som ligger i området Sheshan, i utkanten av Shanghai. I Sheshan ligger ett gäng lyxigare hotell avsides från bostandsområdena. Där finns några parker men inte mycket mer så vi flyr innerstan och förhoppningsvis alla smällare och satsar på hotellhäng och en och annan barnvagns-prommis istället. Ska bli så mysigt att komma bort några dagar och få lyxa till det lite. Känns som en lagom utmaning att första resan med Alma bara blir en timmes biltur bort. Så nu vänner ser vi framemot lördag och vår lilla mini get-away!

Kram Sara

Comments

 1. Nina 5 February, 2013 Reply

  Vad mysigt och lyxigt! Vi har bokat en hotell wknd i Gbg i början av april, ska bli spännande med bebis :) Kram.

  • lifeinshanghai 6 February, 2013 Reply

   Va mysigt! Känns helt rätt att börja med ngt enkelt. Så får man ta de längre resorna senare :-)

 2. Nina 5 February, 2013 Reply

  Om den har kommit då förstås ;-)

 3. Malin 5 February, 2013 Reply

  Nämen gud så härligt! Ser superlyxigt ut!! Kram

  • lifeinshanghai 6 February, 2013 Reply

   Ja, det kommer att bli jättemysigt att komma iväg lite!

 4. Helena 6 February, 2013 Reply

  Le Meridian? Passa på med fri-champagne flöde när du redan fött din lilla pussen-prinsessan. Läste färdigt texten och funderar: är jag kanske tokig att släpa allt den här naturen och renheten till dimma-täckt Kina om 3 dagar? Nä, jag kommer hålla mig inomhus och omgås med familjen helt enkelt det blir mis-mus-mysig! Njut av helgen! det blir fint med lite CNY-getaway för SAM-familj. Sköt om dig vännen!

  • lifeinshanghai 6 February, 2013 Reply

   Haha, ja nu kan jag ju dricka iaf lite skumpa :-). Luften har varit mkt bättre de senaste dagarna så du kan nog gå ut en liten sväng oxå :-)