BLOG

Glad midsommar!

En stycken svärfar 🙂

Och en stycken syskonbarn

 

Glad midsommar vänner!

Vi har turen på vår sida och har valt att fira midsommar uppe i Dalsland och här har dagen bjudit på strålande sol och klarlå himmel. Snacka om att jag njöt i fulla drag av att piffa midsommarstång och binda kransar i solen. För att inte tala om att äta jordgubbar med grädde :-). Eller ta ett långt midsommarbad i en vacker insjö. För att ni inte ska tro att jag blivit helt knäpp som går i gång så på svensk midsommar så kan jag tala om att det var 4 år sedan vi firade misommar i Sverige sist. Så jag förbehåller mig rätten att gå all the way :-).

Midommar betyder även slutet på vår lilla mini-moon som vi firat här uppe. Den tog lixom slut samtidigt som halva släkten kom upp. Haha, från dubbelsäng till våningssäng, kan det bli tydligare :-). Det var verkligen helt rätt val att stänga in oss här uppe i de tysta skogarna direkt efter bröllopet. Imorrn bär det ner till Skåne igen för några sista få dagar där innan det är dax att återgå till vardagen och Shanghai. Det ignorerar vi dock så långt vi bara kan. Vi gillar ju lixom Sverige :-).

 

Kram på er!
Sara

Comments

  1. Anna 23 June, 2012 Reply

    Det är rätt. NJUT så länge det varar! Glad midsommar!

  2. Piccolacasa 23 June, 2012 Reply

    Vilken fullträff-sommar! Den kommer ni att minnas i hela ert liv! kram!

  3. Johanna L 24 June, 2012 Reply

    Vilka härliga dagar ni har haft och det verkar som ni fick en riktigt fin midsommar. Du har all rätt att gå all the way, det har man alltid, jag älskar midsommar och hade också velat gå "all the way", men det kan man inte få varje år :)