BLOG

Glad påsk

Det blev lite påskfint i lägenheten på Yongkang Lu. På matbordet står en påskbukett i gult och rosa.

Och på soffbordet en lite mindre gul bukett och mina poslinsägg som jag köpt här i Shanghai. Påsken firas inte här så de var nog inte tänkta som påskpynt. Men så blev det :-). Inköpta på blomstermarknaden.

 

Jag tycker att de är dödsläckra och kanske får de bo permanent på en eventuell balkong i Singapore. Balkongen kommer bli viktig där, det är ju sommar året om.

 

Hej fredag!

Långfredag dessutom men det märks inte i Shanghai. Påsken firas inte här så det är som vilken vanlig fredag som helst. M är på jobbet, lillen tar en liten lur och jag bloggar. Våra besökare är ute på stan på egen hand idag. De ska till Old Town och Yu garden. Några av de mest populära turistmålen i Shanghai och där är så mycket folk att en barnvagn skulle kännas som misson impossible. Så Alma och jag stannade hemma och tog en liten powerwalk istället.

Annars så sitter jag och försöker hålla tassarna från kakburken. Jag är sååå sugen :-). Jag åt bara en sallad till lunch, måste vara det som är boven i dramat. Jag måste säga att det där med att amma har plockat fram en hunger i mig som jag inte visste fanns. Jag är numera bottenlös känns det som och kan äta precis hur mycket som helst. Och ändå vara hungrig en halvtimme senare. Är det någon som känner igen sig? Lite scary nästan, att jag numera äter som en karl (eller två).

 

Kram på er och glad påsk!
Sara 

Comments

 1. Malin 29 March, 2013 Reply

  Så fint ni har gjort det. Verkligen stilrent påskpynt! Det gillar jag! Glad påsk Sara!!! Kram!

 2. Anna Vikström 29 March, 2013 Reply

  Glad påsk på er! Jo, det där med hunger kommer jag ihåg! Jag va såååå hungrig efter varje amning att jag behövde alltid äta nåt efter! På natten drack jag blåbärssoppa eller nyponsoppa för att släcka hungern! ;-)

 3. Karin 30 March, 2013 Reply

  Fint du gjort. Glad påsk från ett snöigt Sverige:)

 4. Anna 30 March, 2013 Reply

  Dina ägg är så fina! Glad påsk! Kram

 5. Hanna 30 March, 2013 Reply

  Vad fint det blev. Jag blev också jättehungrig av att amma. Ville äta hela tiden...

 6. lisa 30 March, 2013 Reply

  Glad påsk fina sara :) KRAM

 7. Charlotte 30 March, 2013 Reply

  Glad påsk :-) Kul att höra om flytten, det blir spännande att komma till ett nytt ställe. Kram Charlotte

  • lifeinshanghai 31 March, 2013 Reply

   Ja det kommer att bli spännande :-), får prata mer om det när vi ses. Inte så länge kvar nu :-)

 8. Nellie 31 March, 2013 Reply

  Så snyggt ni har det! Sen blir det ny lägenhet att inreda. :) "Påsk"äggen är ju superfina! Jag ammade ju inte så länge och kände inte heller att kilona rasade (tyvärr), kanske därför jag inte kände den hunger du beskriver, och framförallt tur det. Ät på du, kroppen vet ju vad den behöver. Du kommer ju redan i jeansenförebebis. :)

  • lifeinshanghai 31 March, 2013 Reply

   Nä, jag rasar inte heller i vikt som många andra, fast jag ammar. Det verkar vara så olika. Kram

 9. Anna 31 March, 2013 Reply

  Glad påsk Sara!!

 10. Sara 12 April, 2013 Reply

  Hej Sara, kunde inte hitta nagon kontaktuppgift till dig sa skriver till dig har. Har forstatt att ni ar pa vag att flytta till Singapore! Harligt! Jag letar just nu lagenhet i Shanghai och tycker att er lagenhet ser topp ut. Vore guld om du kunde maila mig om det skulle vara sa att den blir ledig efter er flytt. Tack pa forhand:-)