BLOG

Glad-väggen

Gladväggen finner man i köket på Yongkang lu. Jag kan inte gå förbi den utan att le. Snacka om vägg lixom! Här har vi samlat feel-good bilder på nära och kära och väggen är under ständig förvandling.

 

Vi är inte de enda som valt att flytta från Sverige bland våra vänner där hemma. Caroline och Daniel, vänner hemifrån som ligger oss lite extra nära hjärtat har flyttat till det stora landet i väst (fast oh boy hade vi önskat att de valt de stora landet i öst istället), närmare ämt Minnesota. Och när jag tittade in till Carros blogg (kolla in den vettja!) så såg jag att dom gjort en gladvägg, precis som vi :-). Det är ju så att man behöver ha sina nära och kära på armlängds avstånd, fast man är långt bort och då är en gladvägg en himla bra lösning.

Jag kan egentligen inte påstå att vår gladvägg kammar hem några inredningspriser direkt, men man blir så himla glad av den att den ändå är favoritväggen här hemma på Yongkang lu. Det är så många minnen och vackra människor på en och samma plats att hjärtat smälter lite.

Hur gör ni andra som har nära och kära långt borta? Har ni också gladväggar eller har ni gjort något annat?

 

Kram Sara

 

Comments

 1. nina 20 November, 2012 Reply

  Oh vad fint! Hade nog också gjort ngt liknande om jag hade bott utomlands :) Hur länge planerar ni att bo i Shanghai? Ha en fin dag/kväll! Kram Nina.

  • sara 21 November, 2012 Reply

   Vi har bott här i 3,5 år nu och har 1,5 år kvar på kontraktet. Så just nu ser det ut som att vi blir här i 5 år.

 2. Lisa 20 November, 2012 Reply

  Det har jag med :) samlar på inredningstidningar! Hoppas allt är bra med dig! KRAM

  • sara 21 November, 2012 Reply

   Ja hjälp en sådan hög det blir i slutändan, vågar inte räkna :-)

 3. Bella 20 November, 2012 Reply

  Hej! Först till det viktigaste, vilken fin och inspirerande blogg du har! :) Bor också i Shanghai (är nyinflyttad sen ett par månader) och det är kanon med alla tips och rekommendationer. Jag har själv en fotografi vägg där alla nära och kära finns representerade :)

  • sara 21 November, 2012 Reply

   Hej! Vad roligt att du gillar min blogg och att du hittat till Shanghai! Hoppas att du trivs i denna jättestad :-)

 4. annelie 22 November, 2012 Reply

  Åå så vackert med familjen så långt borta men ändå så nära! Verkligen en lycklig vägg vill jag säga!

  • sara 22 November, 2012 Reply

   Ja, den är verkligen en feelgood vägg :-)

 5. Nellie 22 November, 2012 Reply

  Vilken underbar vägg! Jag har just beställt papperskopior av ett gäng instagrambilder (av minst sagt varierad kvalitet). De ska på med washitejp (blir första gången jag använder det) på gaveln av en bokhylla. Jag hoppas jag lyckas få till det så där härligt avslappnat istället för mina vanligtvis prydliga rader och raka linjer. Kram

  • sara 22 November, 2012 Reply

   Åh, det lät snyggt! Det måste du visa på bloggen! Dum fråga kanske men vad är washitejp?! Kram