BLOG

God Jul

DSC_2187

 

GOD JUL kära vänner! Här kommer en liten julhälsning från oss som spenderat de senaste dagarna med att umgås med familjen och äta massa gott. Vi har verkligen firat ska jag tala om. Julmiddag med vänner till familjen den 21, 1-års kalas (nästan) den 22, jul hos min pappa den 23 och julafton hos min mamma den 24. Och nu har vi precis anlänt till Örebro för mer julfirande, ska även klämma in ett dop för Almas kusin.

Och julen annars? Jo, den har blivit ovanligt känslosam med många öppna, ärliga samtal och möten som lixom gått rakt in i hjärtat. Så kom det sig att jag satt och grät på julafton, och att jag fått lära känna en 18-åring som lärt mig mer om livet än de flesta andra jag träffat. En mycket mycket fin jul. Framförallt för att det var Almas första!

 

 

DSC_2104

 

Almas första jul. Mer än väl godkänt säger Alma som varit lycklig som få hela julhelgen.

 

cats

Klart vi har ätit julmat. Men just på julaftonskväll slopar vi julmat och äter något riktigt gott. I år blev det hummer till förrätt, oxfile till huvudrätt och mascapone till efterrätt. Slog all julmat med hästlängder!

 

cats7 DSC_2219

Och tomten kom med många fina paket. Hela släkten blev överrösta av vackra gåvor, mig inkluderad. I år är jag även såååå nöjd med gåvorna jag gav.

 

Hur har din jul varit?

 

KRAM Sara

 

Comments

 1. Fröken L 27 December, 2013 Reply

  Det ser ut som om du haft en underbar jul tillsammans med nära och kära. Den första julen är alltid speciell. Önskar dig en god fortsättning. Kram Linda

 2. Sandra 28 December, 2013 Reply

  Vilken mysig (om än hektisk) jul ni ser ut att ha haft! Aston sovvägrade på julafton och somnade bara en liten stund innan tomten kom, och vi som så gärna ville se det där första mötet med tomten väckte (!) honom. Behöver jag säga att det var ett BIG mistake? ;-) Vad hände med "väck inte den bebis som sover"? God fortsättning fina du! Kram!

 3. Hanna 28 December, 2013 Reply

  Det låter som en bra jul!

 4. Charlotte 28 December, 2013 Reply

  Vilken jul du/ni haft! Låter som det var fullt med kärlek! God fortsättning! :) Blir det nyår i Sverige också? Kram!

 5. Ellinor 30 December, 2013 Reply

  God fortsättning! VIlken fin jul ni haft. Hoppas att de sista dagarna av detta år blir precis lika fina och fantastiska som starten på 2014. Stor kram

 6. annelie 31 December, 2013 Reply

  Gott nytt år världens bästa Sara!! Hoppas ni har det bra :) Många många kramar!