BLOG

Godis på IKEA

Så här på valborgsmässoafton tipsar jag om lite gott. IKEA i Shanghai har börjat sälja lösviktsgodis så skynda och fynda. Godiset är IKEAs egna och är inte riktigt lika gott som “vanligt” lösviktsgodis. Men duger helt klart till att släcka ett godissug.

 

Att det är valborgsmässoafton idag märks inte i Shanghai. I alla fall inte i lägenheten på Yongkang lu. Dagen började med att M drog ut en visdomstand, sedan har dagen varit lite långsam :-). Att dra ut tänder är ju inte det roligaste man kan göra direkt. M gick till Parkway Dental vilka han ger högt betyg. Tips till er andra som går med onda visdomständer :-).

Så denna valborg blir det ingen brasa och grillning. Istället hade jag tänkt laga potatis och purolökssoppa till mannen som inte kan tugga och avrunda kvällen med lite glass. Imorrn börjar mina 35 dagar med PT och då ska jag skriva upp allt jag äter så gäller att passa på att äta upp glassen :-).

 

Kram Sara

 

Comments

 1. Karin 30 April, 2013 Reply

  Blir helt klart en sväng till Ikea snart...:)

 2. lisa 30 April, 2013 Reply

  Åh så gott :) jag har precis varit i affären och köpt en massa gott! Hoppas ni får en fin tisdag! KRAM

 3. Elina 30 April, 2013 Reply

  Åh, tack för tipset :) Och det låter som att ni ändå kommer få en mysig kväll trots allt. Här blir det också bara lugna puckar :)

 4. Hoppas ni får en mysig kväll! Här firas det inte heller valborg utan vi myser i soffan med pizza och film :) Kramar!

 5. Caroline 1 May, 2013 Reply

  OH! Jagundrar om det kommer till Minneapolis IKEA ocksa....fast kanske lika bra att lata bli. Jag har ocksa bestamt mig for att dra ner och ge min kropp en rejal omgang i gymmet framover. Idag borjades med en morgonklass 5.40 "No limits circuit" heter den, OMG jag fick mig en rejal omgang. Svart att ga ner for trapporna efterat haha. Bjud garna pa lite motivation i form av hur du lyckas med att halla dig undan sotsaker och "onyttigheter" jag ar pa taget!!

 6. Melanie 1 May, 2013 Reply

  Gud så skönt med yoga! Det var så längesen jag gjorde det och borde verkligen få in ngn rutin på det. Detta tvåbarnslivet kan ju vara rätt stressande emellanåt ;-) Hoppas ni hade en trevlig kväll igår!

 7. Nellie 1 May, 2013 Reply

  Ouch, visdomständer är inge kul! Jag ser fram emot att höra vad du tycker om PT online. Kram