BLOG

Godmorgon!

Här ska jag hålla till ända tills på fredag

Godmorning Sunshines!!! Idag sitter jag hemma hos pappis och sneglar stressat mot klockan istället för att sitta hemma i soffan i lägenheten på 21a våningen. Mysig omväxling förutom att pappisen har en mac. I can not work this thing!

Idag ska jag hoppa på tåget och ta mig hela vägen upp till Älmhult, eller rättare sagt utanför Älmhult ska jag. Långt in i skogen till en konferansanläggning. Ända tills fredag ska jag vara där så vi får hoppas att det finns internet, annars kommer jag att vara helt avskärmad från omvärlden :-). Även om jag tycker att det är lite trist att gömma mig i skogen de få dagar jag är i Sverige så ska det ändå bli mysigt att vara så där mitt i skogen. Det hör ju inte till vanligheterna för en storstadsbo som jag. Nopp, nu måste jag rusa. Till skillnad från Shanghais taxibilar så väntar inte bussen på mig om jag skulle råka blir ltie sen.

Puss och kram Sara

 

Comments

 1. Karin 13 March, 2012 Reply

  Hoppas allt är fint på svensk mark! Här lyser solen för fjärde (?) dagen i rad, underbart!:) Vad sägs om en kaffe eller drink sedan när du är tillbaka igen, vore trevligt! Kram!

  • sara 14 March, 2012 Reply

   typiskt att solen kommer när jag är borta :-). Fika eller drink låter supertrevligt! Det styr vi upp när jag kommer tillbaka! kram

 2. Kristin Danås 13 March, 2012 Reply

  Men vad mysigt det ser ut! Det ser nästan ut som Toftaholm! Med tanke på hur vädret verkar va i Sverige låter det ju inte helt fel! Andas djuupa andetag när du kan :) kram

  • sara 14 March, 2012 Reply

   hihi. Ja, jag andas och andas så djupt jag kan! KRAM