BLOG

Gorilla

20120611-125925.jpg
I lördags blev jag kidnappad av en gorilla. Oh yes det var dax för min möhippa och vilken dag sedan!

Hej vänner! Det går lite långsamt här inne, jag vet! Men jag försöker lixom att ha lite semester här i Sverige 🙂 tja också köra sista rycker innan lördagens bröllop.

I lördags blev jag kidnappad av en apa (som förföljt mig de senaste dagarna). Hihi, snacka om kul när jag fattade att det inte var en slump att jag sett en apa på stan. Sedan bar det av mot en heldag tillsammans med 16 helt underbara tjejer. Det spelar lixom ingen roll vad man gör när man får spendera en hel dag med sina bästa vänner. Speciellt om man inte får träffa dem så ofta. Jag kände mig helt överväldigad! Dagen bjöd på yoga på stranden under en klarblå himmel, picknick, fotografering, poledance oxå fick jag spela in en låt. Hoppas att ni blir förskonade från att höra det resultatet :-). Deg var helt enkelt en grym dag!!!

Tusen tack tjejer!!!!
Sara

Comments

  1. Piccolacasa 12 June, 2012 Reply

    Åh låter underbart! Vi ska på möhippa på lördag och jag tycker att programmet verkar lite so so. Discodans och inspelning av låt (med svensexan) - det är väl ok. Men sedan, trekamp som innehåller bullridning, laserdome och sumobrottning. Hmmm. Sedan ska bruden utklädd till prinsessa ha "aktiviteter på stan". Ja jag säger då det. Om det var min möhippa hade jag velat ha yoga, drejning och god mat :) Men jag fick aldrig någon möhippa eftersom vi rymde. Lycka till på lördag, njut! kram!

  2. Lisa 12 June, 2012 Reply

    Vilken cool bild :)