BLOG

Grabbarna kulört

 

Vi har ju besök i helgen, minns du? Mickes pappa är här över en långhelg och tog med sig en vän. De lämnade sina fruar hemma och drog på en grabbresa till Shanghai. Vi kallar dem grabbarna kulört.

 

Idag tog vi ut grabbarna kulört på långprommis. I över en timme gick vi, bland annat på Shanghais gigantiska gågata, Nanjing lu. Här står jag och min blivande svärfar och posar på jättegatan. Visst ser man att det är Ms pappa?! Jag tycker i alla fall att de är slående lika, kan ju ha att göra med att de har vissa snarlika personlighetsdrag också :-). Charmigt tycker jag!

 

 

Efter vår långa prommis hamnade vi på en av Shanghais bruncher. Ms pappa har varit här förr och det var det enda han verkligen ville återuppleva, en champangebrunch.  Vi gick till Peace Hotel i Shanghai och njöt av mat, bubbel och utsikt över Shanghais skyskrapor. Jag kan verkligen rekommendera Peace Hotel som champangebrunch. Utbudet var inte lika stort som på amånga andra ställen, bland annat så var huvudrätten a la cart istället för buffe. Men jag som börjat tröttna lite på giganstiska buffeer tycker att detta var en höjdare. Kvalitet istället för kvantitet, men ändå free flow champange.

Peace Hotel
Maten: 
Atmosfären: 
Service: 
Kommentar: Alla var inte helt nöjda med huvudrätten men efterättsbuffen var verkligen ljuvlig och drar upp poängen med ett hjärta. Ett litet minus i kanten för att vi ofta fick be om påfyllnad i glasen och för att fönsterna var lite för små för att man skulle kunna njuta av utsikten helt.

Kärlek Sara

Comments

  1. Mari 15 April, 2012 Reply

    Sv. Eller hur. Det är underbart =) rensa tankarna och bara drömma sig iväg är behövligt ibland. Vad kul. Spännande ett prova på något annat. Har ni tankar på att flytta till Sverige igen?!. Jag jobbar som fritidspedagog, på en skola. Jobbar med två lärare i en årskurs 2:a under skoltid och på fritids på eftermiddagarna. Kram

    • sara 16 April, 2012 Reply

      Nja, vi planerar inte att flytta hem på ett tag till. Som det ser ut nu stannar vi i två år till :-)