BLOG

Härlig start

En sådan härlig start på dagen, smoothie gjord på färska jordgubbar. Mums!

Du mixar helt enkelt jordgubbar, naturell yoghurt, mjölk och lite florsocker. Oxå lite is för att få det tillräckligt kallt (behövs ej om man använder frysta bär). Ett recept jag lärde mig när jag jobbade på cafe. 

Ännu en underbar dag har gjort antåg i Shanghai och solen skiner från en klart himmel. Härligt! Idag blir det dock inte långa timmar på en filt, jag har för många ärenden att klara av. En liten tur till IKEA måste hinnas med idag samt ett gymbesök. Det börjar även gå upp för mig att jag bara har lite mer än en månad kvar i Shanghai och att det är en del som ska hinnas med innan dess. Shoppinglistan är lång :-). Så jag behöver få lite översikt över allt så att jag är säker på att inget glöms bort 🙂

Kram på er!
Sara

Comments

  1. Hanna 28 April, 2013 Reply

    oh yum yum! det får bli lite jordgubbar på min shoppinglista idag också, de är ju supergoda nu! Lycka till med alla ärenden, här ska handlas för veckans kommande bak-dejt, när vi nu får till den och njutas av sol från balkongen! kram!

  2. Freedomtravel 28 April, 2013 Reply

    Åh vad gott det ser ut! Här blir det oxå jordgubbar snart, till lite vaniljyoghurt :)

  3. Nellie 29 April, 2013 Reply

    Vad tiden går snabbt! Är ni tillbaka i Shanghai redan?!? Åh ja, smoothie är ju så gott, speciellt med jordgubbar. :) Kram och lycka till med all shopping som ska hinnas med.