BLOG

Helg på intåg

DSC_0712Så här spenderar familjen W gärna helgerna. Med fnitter på en picknick-filt :-). Här slitter vi vid floden som rinner från oss på East Coast hela vägen in till stan.

 

Dagens, eller de senaste veckornas känsla kan nog bäst beskrivas som fast i ekorrhjulet. Och HEY vilken fart det har! Det är ett surr som mest år av jobb för både M och mig. Men som lixom tagit oanade proportioner med lägenhets-jakt, Sverige-prepp, fix inför kommande bebis… Listan verkar aldrig ta slut.

Jag ser så fram emot helg! Även om vi ska spendera lördagen med att HITTA rätt lägenhet. Det där med boende alltså… Det har varit en regäl utmaning att kombinera våra tre krav. Fin lägenhet till rimligt pris, på rätt läge, med bra dagis till Alma. Vi börjar inse att vi måste välja… Just nu lutar det åt en flytt till en jättefin lägenhet till bra pris, med OK läge. Men med ett dagis som vi måste köra bil till. Inte optimalt, men det funkar. Lägenheten är riktigt mysig så hade varit kul att få visa er den :-). Och dagiset jag hittat till Alma verkar helt underbart om jag ska vara ärlig. Helt klart värd att köra till, även om det blir meckigt.

Nu ska jag jobba vidare!

KRAM Sara

 

Comments