BLOG

Helgen som gick

20121022-072307.jpg

Helgens fniss. M bad om en “black coffee”, detta var vad han fick. 

 

Ojoj, idag vaknar Shanghai till blixtrar och dunder. Lite mysigt tycker jag så länge jag får sitta inomhus med en kopp te. Oväder i Shanghai för dock alltid med sig ett stort problem, svårighet att få taxi. Vi tar taxi till jobbet varje morgon och i genomsnitt tar det nog oss 3 minuter att få tag på en taxi. En morgon som denna kan det ta upp mot en halvtimme så jag ställer in mig på att ta metron. Men håll tummarna för att jag lyckas med en taxi, sedan min mage började växa tycker jag att det är lite obehagligt att klämma in i mig i överfulla metrovagnar. I rusningstrafik  finns det inte utrymme för att ta hänsyn till en gravidmage om man säger så.

På tal om magar så gick vår lilla träff med MK helt utmärkt, en liten viktanmärkning bara… Jag som tycker att 6kg upp efter 6 månader är godkänt fick mig en liten dänga i alla fall, hon är tuff MK. Bäst med MK träffen var dock att vi fick hälsa på en liten nykläckt. Några av våra vänner har precis fött och låg fortfarande kvar på sjukhuset så vi pep förbi en liten stund och snusade nyfödd bebis. Mys! Sedan har helgen rullat på i en rasande takt med bruncher, middagar och spontan-fikor. Det blev verkligen en helg i vänners (och bebisars) tecken. Härligt!

Nu har jag en intensiv jobbvecka framför mig med utbildningsdagar och en liten mini-trip i slutet av veckan. Det är bara att tuta och köra!

Kram Sara

Comments