BLOG

Hjälp!

Hmmm, när vi ändå är inne på tips, ska jag kanske boka en tid hos Papa snart och klippa mig lite kortare igen?! Var ju rätt läckert när jag tittar på denna bilden. Denna ständiga fråga, låta håret växa eller klippa?!

 

Tjejer! Nu är det er tur att tipsa mig för jag sitter helt fast. Vad tusan kan man ge mannen som har allt i julklapp?! Har ni något bra tips? Snälla, bring it on för jag behöver verkligen hjälp.

Förra året gav jag bland annat mannen en bas t-shirt från Filippa K. Tyckte att det var på tiden att han bytte upp sig lite på basic-fronten :-). Tror i ärlighetens namn att han tyckte att det var himla onödigt först men de senaste månaderna har han flera gånger sagt att den där t-shirten från Filippa K verkligen är super. Snart ett år har han haft den och den är fortfarande som ny så det får bli mitt julklappstips till er, t-shirts från Filippa K. Går även ypperligt att lägga till på sin egen önskelista då jag är lika förtjust i mina som mannen är i sin.

Kram Sara 

Comments

 1. Lisa 19 December, 2012 Reply

  Det är inte lätt med julklappar till min karl heller :) som tur har vi sagt att i år lägger vi våra pengar på renoveringen och möbler. Det är den bästa julklapp jag kan få nu. Göra huset vackert :) Det är Nelson som kommer att få mest klappar i år. Kram kram

  • sara 21 December, 2012 Reply

   Vad smart, renovering brukar ju kosta lite :-) Och så är det ju de små swom ska få flest klappar!

 2. Monica-Gravid med nr 1 19 December, 2012 Reply

  Har samma problem med mitt hår. Klippa av det eller spara till längre? Ilandsproblem :D Och det har med julklappar till sambon.. Alltid lika svårt. Nu vet jag ju inte vad han gillar eller har för intressen men här är några förslag; böcker, hörlurar, en snygg klocka, parfym, presentkort, en upplevelse, en mysig tröja, skor, dvd-box. Det är verkligen inte lätt. Hoppas du kommer på nåt bra :)

  • sara 21 December, 2012 Reply

   Tack för alla tips! Det blev 3 klappar till slut, hoppas att han kommer att gilla dem!

 3. frida 19 December, 2012 Reply

  hej! jag körde på det enkla men väldigt uppskattade och gav bort en ansiktsbehandling. Nu vet jag ju inte hur utbudet är i shanghai för detta och om de har ngt anpassat för män men skulle tro att det finns 100 ggr mer än här hemma!! För jag tror att även om de inte erkänner det så är det underbart för män också att få " egentid"

  • sara 21 December, 2012 Reply

   ja vilken bra ide! lite vardagslyx brukar ju uppskattas av de flesta!

 4. Jeanette 19 December, 2012 Reply

  Bra tips! Vi har bestämt att vi struntar i julklappar till varandra i år.. Jag måste köpa ny kamera så det får bli min julklapp till mig själv! :) Kram

  • sara 21 December, 2012 Reply

   Låter som en bra deal, en kamera går inte av för hackor!

 5. Charlotte 19 December, 2012 Reply

  Han gillar väl klockor...? En ansiktsbehandling är nog annat bra alternativ som någon annan tipsade om. TV-serier gillar ni också? Den tecknade amerikanska serien Archer är kul. Game of Thrones ser ni väl redan, annars är det ett tips. Angående håret: Klipp kort så slipper du undan en del av bebiseffekterna (snäll omskrivning). Alternativt njut av det långa nu och klipp kort efter bebisen har anlänt.

  • sara 21 December, 2012 Reply

   Haha, ja han gillar ju klockor :-) Det är det ständiga svaret när jag undrar vad han vill ha ngt sammanhang "en klocka" :-) bra tips om håret! det sägs ju att man kommer att tappa halva kaluffsen så är kanske lika bra att hålla det kort :-) KRAM

 6. annelie 19 December, 2012 Reply

  Går i samma tankar.. VAD ska jag göra med mitt hår?! Det har vuxit som ogräs i flera månader, och nu har jag äntligen fått den där längden jag har drömt om i flera år men inser att jag INTE ÄR NÖJD TROTS ALLT. What?! Haha.. Lycka till fining, du är så vacker!

  • sara 21 December, 2012 Reply

   Hahah, vaför är man aldrig nöjd :-)

 7. Anna 20 December, 2012 Reply

  Haha, ja detta "hår-problem"! Jag klipper nog av mitt snart (trots att jag sagt att jag vill ha långt), men numera lyckad Milo dra mig i håret hela tiden och det känns mest ivägen, så en ny page blir nog aktuell snart. Alltid svårt med klappar till mannen. I år hoppar vi över klappar och ska vid tillfälle unna oss en natt eller två utan barn på något mysigt ställe. Men en snygg ram med plats för ett eller flera foton på dom fina magbilderna kanske vore något?:)

  • sara 21 December, 2012 Reply

   Åh vilken bra ide med en helg på tu man hand som julklapp!

 8. Anna 20 December, 2012 Reply

  Fast nu kom jag på min bästa julklapp till maken (eller det blev till oss båda;))! Julen efter vi gift oss fick han en fotobok jag hade gjort med bilder från vigsel och bröllop! Var uppskattat och väldigt kul att titta i:)

  • sara 21 December, 2012 Reply

   Åh vilken bra ide! Förstår att det blev uppskattat!

  • sara 21 December, 2012 Reply

   Tack Annika, vi mår bara fint!

 9. Jen 20 December, 2012 Reply

  Hua vad det är svårt med presenter till killar ja! Jag kör i år på att peppa hans mål/drömmar! Han vill surfa genom en våg så jag har kört på saker att peppa honom till det, en tidning och bok om surfing samt en avancerad surflektion till när vi åker till Hawaii i Feb. Hoppas att det kommer att uppskattas! :)

  • sara 21 December, 2012 Reply

   Vilket bra sätt att tänka! Vi var på Hawaii i höstas, en helt underbar resa så ni har verkligen ngt att se fram emot!