BLOG

Hunter Valley

DSC_2640 DSC_2641

Första stoppet på vår Aussie roadtrip var Hunter Valley, ett vindistrikt som ligger precis utanför Sydney. Mucho nico måste jag säga! Vi körde runt mellan vingårdarna och provade viner.

DSC_2647

Very nice! Dock måste jag säga att det funkade sådär att ta med Alma på vinprovningar… En fick stressat sippa vin medans den andra fick springa efter henne. Så att stå och prata om vinerna gick sådär :-). Men som sagt, mycket trevligt ändå!

DSC_2650

Och här sov vi. Vi hittade ett helt fantastiskt litet bed and breakfast, Thistle Hill.

DSC_2658 DSC_2660 DSC_2697 DSC_2707

Det var helt magiskt vackert på Thistle Hill, Carol som driver stället tillsammans med sin man kan verkligen det här med inredning!

DSC_2712 DSC_2714Dessutom serverade hon en helt gudomlig frukost med hembakat bröd och massa andra läckerheter. Vi bara njöt! Som sagt, vi ger våra allra varmaste rekommendationer till Thistle Hill!

 

Denna måndagsmorgon bjuder jag på en liten hälsning från andra delen av vår Australien semester, Hunter Valley. Ett riktigt mysigt område fyllt av massa goda viner! Vi drack faktiskt ett av dem igår när vi körde ost och vinkväll här hemma på 18e våningen :-). Det tar bara lite mer än en timme att köra till Hunter Valley från centrala Sydney och det är verkligen värt att ta sig ut dit (även om det kan vara en ide att lämna kidsen hemma :-)). Dessutom hittade vi ett riktigt guldkorn att bo på vilket så klart gjorde våra dagar i Hunter Valley ännu bättre.

Nu sitter jag redo i träningskläder, om några minuter ska jag åka iväg till ett condo och undervisa en yogaklass. Tänkte köra ett höftpass, min personliga favorit!

Önskar dig en fin start på veckan!
Sara

Comments

 1. Amanda 21 October, 2014 Reply

  Hej Sara! Jag har lite frågor som kanske egentligen är lite inaktuella. Det är så att jag ska till Shanghai i november och har självklart snokat igenom din gamla blogg för alla guldkorn (tack för alla tips! Hoppas att det fortfarande är aktuella) Jag har lite funderingar om hur det fungerar på tygmarknaden, jag har letat runt efter mönster på olika hemsidor och hittat en del jag gärna skulle vilja sy upp, brukar det bli bra om man kommer med ett mönster? eller är det en vild chansning där med? Även om det är billigt har man ju helst inte lust att lägga pengar på att sy upp grejer och sedan inte bli nöjd. Jag undrar också om du kommer ihåg någon speciell skräddare som var duktig på silke och siden? Oj, vilket långt inlägg det blev. Hoppas att allt är bra med dig och tack för en kanonblogg! Amanda

  • lifeinsingapore 22 October, 2014 Reply

   Hej! Så roligt att du är på väg till Shanghai. hoppas du kommer att gilla det. jag har själv inte varit där på 1 år och staden rör sig SNABBT men jag tror att de flesta av mina tips förtfarande gäller. att ta med mönster kan bli bra. eller inte :-) det är alltid en chansning. bäst chanser har du om du tar med ett plagg och kopierar. jag har lyckats med mönster, men det har även blivit fel. se till att du har god tid på dig att prova och var hård. de måste sy om och justra om du inte är nöjd. jag hade ett superbra silkesställe. minns inte om det var på 2a eller 3e våningen. men det ligger precis vi rulltrappan. Gå av rulltrappan och sväng åt höger (nästan som att du gör en u-sväng åt höger. då har du rulltrappan på höger sida och ett silkesställe på vänster sida. du ser en massa klänningar och toppar i silke så det bör inte gå att missa. öppningen är altså ut över rulltrappan. Ocå på antingen 2a eller 3e våningen som sagt. lycka till!

 2. Pingback: Souvenir | lifeinsingapore

  […] resande fot. Från Australien fick bland annat denna lilla tavla följa med, från vingårdarna i Hunter Valley så klart. Tillsammans med en vinkylare och en liten annanas. Vill ni […]

  Reply