BLOG

I kärlekens tecken

IMG_6092

För lite mer än ett år sedan var det M och jag som stod där bakom kyrkportarna, höll varandra hårt i handen och lyssnade på kyrkklockorna. Och just på de denna bild, då är vi bara några sekuder från något av det bästa jag gjort i hela mitt liv. Gått in i en kyrka och mötts av alla jag håller kär, och där inne fått säga ja till den allra finaste jag vet.

 

Idag är en kärleksdag! Idag gifter sig nämligen inte 2 av våra fina vänner utan 4. Tyvärr kan vi inte gå på fler än ett bröllop just idag men det blir ändå lite extra kärlek som susar i vinden när man vet att det är så många som säger sina JA idag.

Det är så magiskt att gå på bröllop och sedan vi själva gift oss så hinner inte brudparet mer än att sätta sin första fot i kyrkan så börjar jag gråta. Just det där med att gå in i kyrkan, det är ett sådant otroligt starkt minne för mig. Jag fick lixom gå där med Ms hand i min och mötas av att alla som jag håller kär ler mot mig. Några av de bästa sekunderna i mitt liv faktiskt. Tur är att M landade från Singapore igår så jag hålla honom hårt i handen idag också och försöka ge tillbaka lite av den kärlek vi fick för ett år sedan.

 

IMG_6100

Åh vad pirrigt det var, precis innan dörrarna in till kyrkan öppnades 🙂

 

IMG_6160 IMG_5869Också får ni en liten glimt av kyrkan (och min klänning som jag faktiskt kommer i igen, ett år och en unge senare:-)). Bilder: the one and only Malin Weinert

 

KÄRLEK Sara   

Comments

  • lifeinsingapore 19 August, 2013 Reply

   Det var så klart ett grymt bröllop. Tänkte lägga upp lite bilder här i dagarna :-)

 1. annelie 21 August, 2013 Reply

  Alltså ni var sååå vackra, jag smäller av!!

 2. Charlotte 29 August, 2013 Reply

  Vackert! :) Underbar klänning! sv: Tack för respons om yogan, skönt att veta att man valt något riktigt bra :) Fin blogg du har! Ha en fin torsdag!

 3. "Defensively, we are not identical team when he is from the game," Harris reported. "He erases a considerable amount of our blunders." シャネル アウトレット http://www.garyfrost.co.uk/CaseStudies/360/chanel10.aspx

 4. MCM 12 September, 2013 Reply

  "I cannot bear in mind an entire family perishing in a very fire in my life time," Roberts stated. "It's just, 'Oh God.'". MCM http://www.ssmlondon.co.uk/downloads/MCM-bags04.html

 5. Three minutes later on West Brom generated their first chance of the game when defender Steven Reid compelled Petr Cech to tip the ball more than his crossbar using a fiercely struck freekick from totally 35 yards. ルイヴィトン 財布 キーケース http://www.usa-stamps.com/includes/lv-purse78.asp