BLOG

I love your blog

 

Det finaste med att blogga är ju all bloggkärlek som finns där ute. Alla bloggvänner, fina kommentarer och underbara blogg-poster som finns att ta del av. Så blir man lite extra glad idag när bloggkärleken blir lite extra tydlig och man får äran att ta emot små utmärkelser. Som denna som jag fick av Christin som driver en riktigt mysig blogg om hälsa, trädgård och annat som hör livet till. Spana in den! Så jag vill ge vidare denna utmärkelse till 5 bloggar jag inte kan vara utan.

Annelie uppdaterar inte sin blogg så ofta men varje inlägg är värt att vänta på! Underbara bilder, ofta från Annelies resor.
Lisa bloggar om livet som nybliven mamma med ett stort inredningsintresse.
Linn delar med sig om många tankar om livet blandat med otroligt vackra bilder.
Starwoman är en blogg jag följt i något år nu. Fylld med massa inspiration inom inredning, mat och shopping. Nu väntar hon tillskott 2 veckor efter mig.
Simplicity, Sveriges bästa inredningsblogg enligt mig!

Reglerna för utmärkelsen är

1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den
2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar
3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg
Kram Sara

Comments

 1. Lisa 6 November, 2012 Reply

  Åh vad roligt så glad jag blir :) ska ordna ett inlägg ikväll när jag kommer hem. Kram kram P.s eftersom jag fick award utav dig så ska jag inte skicka tillbaka va?

  • sara 8 November, 2012 Reply

   Det är jag som ska tacka för en superfin blogg vännen!!!

 2. Pingback: Godmorgon tisdag! | Starwoman

  […] tack till bloggerskan som skriver bloggen Life in Shanghai som gett mig en I Love Your Blog -Award!!! Glad jag […]

  Reply
 3. Linn 6 November, 2012 Reply

  Åh, bloggkärlek! Tack, stort tack! Så roligt, du gör min dag :-) Nu ska jag fundera över vilka fem jag ska sprida kärleken vidare till. Skulle gärna gett utmärkelsen tillbaka till dig, men jag tror att reglerna säger annorlunda :-) Kram

  • sara 8 November, 2012 Reply

   Japp, du får ge vidare bloggkärleken till andra :-). Kul oxå för mig att få lite bloggtips!

 4. ullie 6 November, 2012 Reply

  Man blir alltid glad åt lite extra uppmärksamhet o att någon tycker min e fin :) Du Har en fin blogg :) Ha en underbar Tidag kram

  • sara 8 November, 2012 Reply

   Ja visst blir man glad när man får lite uppskattning!

 5. Linn 7 November, 2012 Reply

  Nu har jag spridit kärleken vidare :-) http://lyckoland.blogg.se/2012/november/bloggkarlek-igen.html

  • sara 8 November, 2012 Reply

   Mysigt och tack för bloggtipsen!

 6. Anna - Starwoman 7 November, 2012 Reply

  Tack snälla rara, vad glad jag blev <3 Hoppas att du har en fin dag! Stor kram/Anna

  • sara 8 November, 2012 Reply

   Tack själv Anna! Stor kram!

 7. annelie 9 November, 2012 Reply

  Men Sara, TACK! Du vet att jag älskar din blogg, jag kan inte vara utan den. Jag har följt dej så pass länge nu (sen 2009 something something :)) och allt man får följa med på. Resor, bröllop och nu BARN! Jag tänker på er ofta och hoppas ni har det bra där på andra sidan jorden! Själv ligger jag hemma med vinterkräksjukan, börjar dock piggna på mej nu efter tre dagar på toaletten! haha! Ska försöka knapra ihop ett inlägg! Många kramar och mycket kärlek!

 8. Pingback: recently.se / I LOVE YOUR BLOG

  […] 2010December 2009November 2009Twitter Kommer snart… I LOVE YOUR BLOGTack så hjärtligt Sara för den fina awarden som jag fick av dej, vilken ära! Jag vill även passa på att innerligt […]

  Reply