BLOG

I mitt hus

Två år efter alla er andra, men dock. Den första Tine K produkten har hittat hela vägen fram till lägenheten på 21a våningen. Det kommer inte bli lätt att få plats med alla andra Tine K saker jag planerar att köpa nästa gång jag är i Sverige. Men det ska banne mig gå för I am in love!

Ojoj, det är ingen rolig dag i Shanghai inte. Jag vaknade med världens huvudvärk och det är först nu, så där strax efter tre, som jag känner mig som en människa igen. En classico Sara-skallebank. Slår ner mig totalt i ca en halv dag, sedan är jag fit for fight igen.

Passade på att fota lite hemma i lägenheten på 21a våningen, när jag för en gångs skull är hemma i dagsljus. Om bara 2,5 vecka flyttar ju vi så vill hinna dokumentera lite. Åhh vad jag längtar efter flytten! När man väl ämmt sig för att flytta så är det en riktig plåga att vänta, det kliar i inrednings-fingrarna ska jag tala om! Jag har hållt mig ifrån att piffa och pyssla här hemma i vår och nu rycker det i inredningsådran! Speciellt sugen är jag på att piffa balkongen! Snart så!

Ska minsann rota fram några pre-views från vår nya lya och visa er :-). Ja, också måste vi jobba lite på denna bloggens namn för helt plötligt kommer jag att betrakta Shanghai från 10e våningen och då låter det ju inte så coolt längre. Lifeinshanghai – betraktelser från 10e våningen. Njaaa, jag känner mig osäker. Jag återkommer om det.

Kram på er!
Sara 

Comments

  1. Charlotte 11 April, 2012 Reply

    Äsch låt namnet vara kvar, det finns ju en historia bakom det. Däremot kan du ju skriva något om det på startsidan om bloggen, där du berättar att det numera är några plan lägre... Ska bli kul att se nya lyan :)