BLOG

I mitt sovrum

Utsikten från min säng. En barcelonastol införskaffad här i Kina samt en stege i bambu. Köpt här oxå så klart.

Då jag tycker att barcelonastolen kan ge ett lite stelt intryck som jag inte tycker passar i sovrum har jag försökt mjuka upp den lite med fårskinn från IKEA och en kudde.

Sjalen jag fick av Petra för ett tag sedan matchar våra lakan så den får hänga på stegen 🙂.

 

Godmorgon vänner!

Åh vad det är skönt att vakna i sin egen säng! Speciellt då yetlaggen gjorde att jag vaknade av mig själv klockan sex och kände mig helt utvilad. Hihi, det såg helt annorlunda ut igårkväll klockan åtta, då hade jag svårt att hålla ögonen öppna. Jag passade på att börja dagen med lite lätt yoga, nu när jag fick någon timme över innan jag måste infinna mig på kontoret. Skönt att börja dagen med lite försiktig stretch, jag har aldrig varit ett fan av hård träning på mornarna (eftermiddagarna är en anna femma).

Annars så hoppas jag på en bra jobbdag, var ju nästan tre veckor sedan jag satt på min IKEA stol sist och öppnade jobbdatorn. Håller tummarna för att det kommer att göra att jobbet känns lite extra roligt idag :-).

Stor kram
Sara 

Comments