BLOG

I Singapore

Dagens helt osminkade, yetlaggade bloggerska på plats i Singapore. Whop, whop eller vad är det man brukar säga när man lixom inte hunnit med och helt plötsligt sitter på andra sidan jorden :-).

 

Ja alltså jag har ju inte hunnit mer er. Och jag hoppas nästan att ni inte hunnit med mig heller, nu när Sverige har bjuder på så vansinnigt vackert väder. Jag får i alla fall inget sug att sätta mig framför datorn när den svenska sommaren är som bäst :-). I alla fall, vad ni har missat är att Alma och jag dragit till Singapore, för att hälsa på M. Efter många (läs tusen) om och men så stack vi. Alma och jag och kommer att hänga 2 veckor i Singapore innan vi åker tillbaka till Sverige igen. Vi har faktiskt precis landat och jag sitter och bloggar medans lilltjejen tar igen sig.

 

Alltså kolla in denna väskan!!! Almas vagn och bilbarnstol gömmer sig där inne. Denna har jag dragit på helt själv, tillsammans med en vanlig resväska, ett handbagage också lilla Alma i babybjörnen på magen.

 

Ja också hann vi med en liten dagens! Linne och shorts, reafynd från Filippa K. Det är ju grymt smart att gå på sommarrea när man flyttar till ett land med tropiskt klimat :-). Det är ju bara sommarkläder som gäller för mig framöver.

 

Resan gick helt ok. Har man väl fått ner allt i handbagaget (en utmaning nu när Alma börjat äta lite mat och det inte längre räcker med bara bröstmjölk) och fått hjälp av en stycken bror att checka in så går det bra. Alma skötte sig exemplariskt! Så exemplariskt det nu går när man är 6 månader, klockan är 12 på natten och man inte riktigt kommit till ro än… Jag har nog aldrig sett Alma så trött, stackare!

Största utmaning är dock inte Alma när man reser själv med barn, utan logistiken. M var tvungen att dra på en jobbresa så det fanns ingen som kunde hämta mig på flygplatsen. Så där stod jag med en bebis på magen, ett handbagage, ett monster-kolli i form av vagn och bilbarnstol och en vanlig resväska. Också skulle jag ta mig från väskbandet, till en taxi och sedan in på hotellet. Däremellan skulle monster-kollit packas upp också för att få ut bilbarnstolen, och ner igen för att kunna ta mig in i hotellet. Tricket? Hjälpsamma människor :-). Jag var mest orolig för att ta mig från taxin och in på hotellet men jag hann  faktiskt inte mer än att ta några steg (med Alma på magen, handbagaget på ryggen och en väska i var hand) så kom det fram en man och erbjöd sig att ta moster-kollit. Och han tog den hela vägen fram till receptionsdisken, thank God!!! Han förtjänar dagens ros, den glada mannen med den gula slipsen.

Och nu sitter vi på hotellrummet som är som en lägenhet, Alma och jag. Vi har sovit, badat ätit och nu tänkte jag att vi skulle packa upp. Vi får se om vi orkar lämna hotellet idag, vi två. Annars blir det en chill dag här.

 

KRAM på er!
Sara 

Comments

 1. Nellie 25 July, 2013 Reply

  Imponerande! Du är grym Sara, fast det vet jag ju redan. :) Hoppas nu att ni får två riktigt härliga veckor! Kram

 2. Malin 25 July, 2013 Reply

  Så kul att ni är framme!! Spännande.

 3. Karin 25 July, 2013 Reply

  Vad spännande:) Hoppas ni får fina Singaporeveckor! Kram

 4. Ina 26 July, 2013 Reply

  Hej, välkommen till Singapore! Hittade din blogg när jag googlade efter en svensk yoga lärare som jag har hört ska finnas i stan:). Behöver du hjälp med något eller bara lust med en fika får du jätte gärna höra av dig!

 5. Charlotte 26 July, 2013 Reply

  Skönt att resan gick bra! Ha det så bra :-)