BLOG

Im BACK!

Här hittar ni mig på kvällarna titt som tätt. Framför TV, yogandes. Gillar många av downloadyogas klasser, att få hem yogalären till vardagsrummet lixom.

 

Jag har ju glömt att berätta. Im back!!! Förra veckan var jag återigen tillbaka på samma vikt som innan Alma föddes. Det tog alltså mig 3,5 månad att tappa alla preggo-kilo. Dock är kroppen inte helt i form än :-). Rumpan har blivit mindre, magen lite större och brösten ska vi inte prata om… Så jag har fortfarande lite jobb kvar att göra innan jag är helt återställd.

Skönt är dock att jag börjar känna att jag börjar få tillbaka styrkan och kroppskontrollen. Jag känner lixom igen min kropp igen. De muskelgrupper som jag kännt tappat mycket under gradiviteten är mage och rumpa, så de jobbar jag hårt på. Jag känner även att jag inte har balansen helt där den var innan. Under en gradivitet så ändras ju tyngdpunkten i kroppen och nu ska jag försöka hitta tillbaka igen. Så jag jobbar hårt på diverse balans-positioner i yogan.

På tal om yoga så funderar jag på att köra en liten yoga-utmaning i sommar, för att hitta tillbaka till den yogaform jag en gång haft. “YOGA EVERY DAMN DAY” hela juni, vad tror ni om det? Funderar på det, ämmer jag mig för att göra det så måste jag ju klara det. Vad tycker du, låter det som en vettig utmaning för mig?

 

Kram Sara

Comments

 1. Melanie 20 May, 2013 Reply

  Det är en härlig och skön känsla när man blir av med alla gravkilon. Jag gick upp 20/24 kg med båda barnen och dom var borta 2-3 månader efter förlossning. Så skönt när man får tillbaka kroppen även fast man får jobba på att bli stark och komma i form igen. Kul med yoga!

  • lifeinshanghai 21 May, 2013 Reply

   Ja, för mig är det enmorn lättnad att få tillbaka min kropp!!!

 2. Grymt jobbat! Du ser verkligen snygg och vältränad ut tycker jag :) och klart du kommer klara den utmaningen! Heja heja :)

 3. Hanna 20 May, 2013 Reply

  Vad skönt att vara tillbaka i form!

 4. Nellie 21 May, 2013 Reply

  Grattis till matchvikten! Jag är med på yogautmaningen. :) Kram

  • lifeinshanghai 21 May, 2013 Reply

   Ja vad kul!!! Då är vi två, så mycvket lättare. Desdsutom är jag i Hng halva juni. köra några pass ihop?!

 5. Lola 21 May, 2013 Reply

  Häftigt, grattis!!! Ett bättre sätt att ha koll på kroppen är att mäta cm runt midja, höfter, arm, ben etc... det ger en tydligare bild än vågen eftersom man kan pendla mkt beroende på vätska etc. Men i med att din byst nog är större än vanligt (i med amning) kanske det är för tidigt för dig att testa. Annars är det ett bättre sätt att hålla koll på kroppens utveckling. Well done!

  • lifeinshanghai 21 May, 2013 Reply

   Ja, att mäta är bra. Det gör jag det med :-) Det är så jag vet att rumpa blivit mindre men att jag har ngn cm kvar på mage och bröst :-). KRAM