BLOG

The belly

Alltså tänk att jag var så här stor… Denna bilen togs dagen innan Alma kom till världen om jag inte minns fel. På tal om magar så kan jag tipsa om världens finaste magbild som höggravida Hanna lagt upp. Du hittar hennes fina fina mage här.

 
image

Ja och tre månader senare då ser min mage ut så här. Något plattare :-).Kör ju magträning efter Olgas träningsupplägg och det verkar ge resultat :-). Jag tränar efter boken “träning för nyblivna mammor”.

 

Ja det här med att komma i form efter gradiviteten. Det går långsamt framåt för mig. Så här tre månader senare har jag 2 kg kvar att bli av med av de 12 jag gick upp. Och jag tror faktiskt att jag kommer få kämpa för dessa två kilo, även om jag helammar Alma. För att amma innebär för mig en hunger och ett sug som jag inte riktigt kan stå emot :-).

Men nu i maj är det hårda bud som gäller. Jag har signat upp mig för 35 dagar med en PT online via mammafitness och hjälp vad jag ska köra hårt! Det är inte alltid helt lätt att få ihop så många träningspass jag vill med en liten Alma vilket innebär att jag måste vara superstrikt med maten. Inget onyttigt här inte under kommande 35 dagar. Ovan ser ni magen som en ser ut just nu. Låt oss se vad jag kan åstakomma på dessa dagar.

 

Någon som hänger på?! För och efterbilder hade varit kul 🙂

 

Kram Sara

 

 

Comments

 1. Härligt resultat där!! :-) När man kollar tillbaka på gamla bilder förstår man inte riktigt hur stor man var..

 2. AnnaMalin 24 April, 2013 Reply

  Wow, kul att se så fint resultat! Några månader in i höst är det dags för mig att ta tag i det där, när bebis tittat ut i slutet på sommaren :-) Jag mailade dig ang tavlan igår, men slog mig att jag kan skriva ngn rad här också om du inte ser det. Tyvärr har inte alla bilder hängt med i mailet du skickade, har bara fått med en. Hoppas det kan lösa sig under eftermiddagen, så jag kan skicka den innan 17 idag och därmed att ni bör få den imorgon (som var sista dagen vad jag förstod). Annars kan vi kanske lösa det så att jag mailar dig tavlan när den är klar, men det kan vi prata mer om i så fall om vi inte hinner få kontakt ang bilderna innan ni åker tillbaka. Mvh Malin

 3. Anna Vikström 24 April, 2013 Reply

  Ja, man kan knappt tro hur stor mage man hade! :-) Säg inte att det går långsamt för dig för det gör det inte! Att va i så bra form efter 3 månader är en dröm för många ;-) Och ang de 2 kilon, du måste ju "räkna bort" dina boobies ;-) antar att de är en aaaaning större just nu och bidrar med extra vikt ;-).

 4. Linn 27 April, 2013 Reply

  Svårt att tro att den magen alldeles nyligen hade en liten bebis i sig! Om jag någonsin får barn så vet vad jag vem jag ska fråga om träningsråd :-) Kram

 5. Anna 29 April, 2013 Reply

  Bra jobbat Sara! Fortsätt kämpa på du:) I mitten på maj ska jag ta tag i mina tre sista kilo av de 25 jag gick upp. Sjukdomar sista tiden har satt stop och nu väntar semester och då känner jag mg själv så väl att jag vet att jag inte kan hålla strikt kost och bra träning;) Ha det gott!

  • lifeinshanghai 30 April, 2013 Reply

   Gött!!! 3kg av 25 låter iof inte så mycket men brukar vara de svartaste att bli av med så heja heja'