BLOG

Instängd

20130305-111047.jpg

Våren har kommit till Shanghai, helt underbart! Det ska till och med bli över 20 grader i veckan och det är bara mars. Jag måste säga att jag älskar Sverige men klimatet… Nej tack! Finns så många ställen på denna jord som slår Sverige klimatmässigt, som Shanghai till exempel 🙂

 

20130305-111055.jpg

Vad som är riktigt trist med Shanghai är dock luftföroreningarna. Fast det är en strålande vårdag idag kommer jag INTE att gå ut. Ni må tro att jag gärna gått på en lååååång barnvagnsprommis idag men när luftföroreningarna är på en “very unhealty” nivå stannar Alma och jag inne. Nära våra luftrenare… Så trist och däremed vinner Sverige ändå! Håller tummarna för att luften blir bättre senare i veckan så vi kan njuta av det fina vädret.

 

HEJ VÄNNER!

Hoppas att ni har det bra denna tisdag. Här i Shanghai satsar jag på en lugn dag. Det har ju varit fullt ös här med först nästan en hel vecka med en orolig bebis (hon är glad igen by the way :-)) och sedan några dagar med härliga besökare. Så idag tar vi det lungt och försöker hitta lite vardags-rutiner Alma och jag. Och jag försöker beta av alla mina “to-dos”: Jag ligger så efter kan jag tala om så idag ska jag försöka komma ikapp, iaf lite. Veckans stora projekt är att komma igång med matlagning igen (hämtmat har varit vår melodi de senaste veckorna) samt att göra tack-kort från Alma. Det låter lätt fixat men av någon konstig anledning blir jag avbruten hela tiden :-).

 

Kram Sara

Comments

  1. Härligt väder ni har men usch, för dessa luftföroreningar! Förstår att ni stannar inne en sån dag. Är det ofta så högt så man inte kan gå ut? Hoppas du & Alma har en mysig dag tillsammans. Skönt att hon är glad igen :D Kramar

  2. Ja usch, inte kul att inte kunna gå ut av en sådan anledning. Hoppas det blir bättre luft snart. Man vill ju nyttja att man inte har tre grader varmt och snöslask :)

  3. Anna 6 March, 2013 Reply

    Fy för föroreningar, men såå härligt med vår och värme! Ha det gott