BLOG

Jag döööööör!

Alltså jag dööööör! Detta måste vara mitt drömhem, så grymt snyggt och tillhör designern Tine K. I love krispigt vitt som möter nött trä. Eftersom vi går i flyttankar så innebär det ett helt nytt hem att inreda. Alltså massa inrednings-surfande :-).

 

Ola ola vänner, här kommer en kvällshälsning från lilla mig. Sitter utslagen i soffan och slösurfar lite. Det är jag värd efter kvällens hårda benpass. Jag ville verkligen ta slut på varenda liten muskel i benen och jag tror minsann att jag lyckades :-). Jag diggar verkligen känslan av att ha tagit ut sig helt. Det är jobbit på vägen dit men det är verkligen värt det!

Måste erkänna att mina tankar dragit iväg mot en ny lägenhet ganska många gånger idag, svårt att låta bli. Ju mer jag tänker på det ju mer tror jag på duplex-lägenheten (alltså en lägenhet med två våningar). Då återstår bara att se om vi kan få den, vi lär ju inte vara ensamma om detta stora lya. Jakten fortsätter :-).

Puss och kram
Sara 

Comments

 1. Lisa 5 March, 2012 Reply

  åh så snyggt!! Visst är det roligt att surfa inredning,i love it!

 2. Elisabeth 6 March, 2012 Reply

  Hej - så fint!! Detta tror jag du kan gilla också! Underbart om jag får säga :) Min kusin vill att jag kollar upp om ngn här i SH kan tillverka detta bord...får se om jag lyckas... http://mobile.boligmagasinet.dk/article/75808-et-norsk-sommerhus-i-danmark/gallery/434846 Ha det gott!

  • sara 9 March, 2012 Reply

   Hjälp vilket snyggt hem!!! Det var inte bara bodet jag gillade där 