BLOG

Klipp

Åh jag kan inte ämma mig. Ska jag kanske låta håret växa och bli långt igen?! Denna bilden togs någon vecka innan vårt bröllop då jag hade sparat håret lååångt för att få till en bra håruppsättning. Det var kanske inte så tokigt?


Nästan direkt efter bröllopet klippta jag dock ganska mycket, var så sugen på något nytt. You like? Det sägs ju att man tappar massa hår efter man fött barn så kanske vore klokt med en kortare frisyr?

 

Eller ska jag kanske satsa på lite slingor när jag ändå är i farten? Mitt hår är typ i denna längd nu, fast utan slingor. Vad tycker du?!

Jag ska ju klippa mig på lördag hade jag tänkt men tror minsann att jag behöver er expertis, ni brukar ju vara så bra på att komma med tips och input.  Så, hur ska jag klippa mig?! Ska jag bara toppa och bättra på färgen lite och därmed spara till långt hår? Eller ska jag låta Papa gå loss lite mer med saxen för en kortare frisyr (dock inte kortare än att jag sätta upp håret)? Kanske lägga lite ljusa slingor när jag ändå är i farten?

Eller har du kanske någon helt annan ide? Tips och ideer mottages som sagt gärna!

Kram Sara

Comments

 1. Madde-Bäbis i februari 3 January, 2013 Reply

  Vad kul att du hittade min blogg :) Visst är det mysigt med en badboll i magen? ;) 30 Januari, det är verkligen snart. Nervös? Jag väntar en liten grabb, 22 Februari är han beräknad att ploppa ut. Så det är ett tag kvar men ändå inte :) Hur mår du och så? :)

  • sara 4 January, 2013 Reply

   Nej jag är faktiskt inte nervös alls. Känner mig otroligt nog ganska lugn inför förlossningen. Däremot är jag rastlös som få och är såååå trött på att vara gravid! Kul att du inte har så långt kvar till BF, så spännande :-) KRAM

 2. Monica-Gravid med nr 1 3 January, 2013 Reply

  Tycker det korta var riktigt snyggt på dig. Kort med lite slingor i kanske? Det är ju så svårt det där. Jag velar också fram och tillbaka om jag ska klippa av håret eller låta det växa. Ilandsproblem! :)

  • sara 4 January, 2013 Reply

   Tack för din input, kort med slingor verkar vara det mest poppis alternativet :-) Att det ska vara så svårt att välja :-)

 3. Katja 3 January, 2013 Reply

  Jag tycker verkligen du är snygg i vilket som!!! Den korta frisyren ovan ser dock riktigt snygg ut, men är den jobbigare att fixa? Jag som är lite lat (eller inte tillräckligt intresserad för att palla lägga ner tid) brukar också ta med i beaktande vad som är snyggt med så liten insats som möjligt... (Men så brukar jag heller sällan vara nöjd med mina val...) Men jag tänkte iaf säga att kanske kan kravet på omsorg vara en aspekt för dig nu när lilltjejen snart ska titta ut? Man vet aldrig... kanske kommer du ha massor av energi och tid att fixa dig ändå, men det finns en del som känner att de knappt orkar/hinner ta en dusch... Man vet aldrig heller om man kommer tappa hår. Jag gjorde inte det med Freja. Jag hade också alla möjligheter att duscha och fixa mig om dagarna eftersom hon sov otroligt mycket. Men, trots det kan jag säga att jag inte alls hade ngn tanke på att fixa frisyren... Så här i efterhand vet jag inte alls vad jag gjorde med tiden när Freja var "ny". Det är konstigt det där... :) Jaja, jag tror i vilket fall att det blir bra hur du än gör! :D Om du är som mig så blir det kanske ganska mycket uppsatt en tid framöver och då tycker iaf jag att lite slingor piffar till det hela lite. Så slingor håller jag på oavsett om du kör långt eller kort! :) Förresten, när får vi se en helbild på en höggravid Sara?? Jag är nyfiken! :D Massa kramar! /Katja

  • sara 4 January, 2013 Reply

   Åh jag är som du katja... Jag lägger sällan ner speciellt mkt tid på min frisyr. Allt hamnar för det mesta i en knut i nacken. Så trist man är... Så att kunna sätta upp hela håret utan att använda hårnålar är ett krav för mig. Annars funkar det bara inte. Så nice du hade det med Freja. En sovande bebis och inget hår-tappande. Hoppas du får det lika lätt med 2an. fast nu kommer du ha Freja hemma oxå va? Hon får väl bara vara lite på dagis? Hjälp Katja, 2 barns mamma :-). Coolt! Ska se om jag kan få till en preggo-bild men det börjar bli dax för dig att skicka tillbaka en bild på din mage. Jag är ju oxå nyfiken :-) KRAM!

 4. Christine&Paris 3 January, 2013 Reply

  Tycker du passar i alla tre frisyrer! Haha, jag blev inte någon hjälp där ;) Men kort hår är ju alltid enklast tycker jag, det torkar fortare efter duschen dessutom vilket jag tycker är skönt på vintern :)

  • sara 4 January, 2013 Reply

   Hahaha, det var snällt sagt! Håller med om att kort är praktiskt, så länge man kan sätta upp det :-)

 5. Caroline 3 January, 2013 Reply

  Jag tror mitt kort faller pa kort faktiskt. Tror det ar med "praktiskt" for kommande manader med lilten som ligger med huvudet pa axeln. Och slingor gillar vi :) Men gar det inte massa diskussioner om att farga haret under graviditet for och nackdelar? Det ar du nog mer insatt i an jag....och ar det nu inte bra kanske du ska vanta med slingor tills du kan smita undan och unna dig det vid nasta frisor besok....bara en tanke. Alla har mkt att saga har inne, jattebra for dig. Beratta hur det blir!

  • sara 4 January, 2013 Reply

   Ja, ni verkar vara eniga om att det är det korta som gäller :-). Så praktiskt för mig! Det har varit en del undringar om hårfärgning för gravida men i slutändan verkar det inte vara ngn fara så jag kör på. En gång under en hel gradivitet kan inte skada tänker jag :-)

 6. annelie 4 January, 2013 Reply

  Vackra Sara HUR ska vi kunna välja!! Allt klär en skönhet vet du :) Men jag måste nog säga att mitt röst faller på bild nummer två (du är lika vacker på alla!!) men just nummer två tycker jag har det där lilla extra! Jag sitter själv i samma sits men funderar på att gå till frissan på måndag och fråga vad dem tycker! Först och främst måste jag fräscha till håret! Kram vännen!

  • sara 4 January, 2013 Reply

   Haha, du är för söt Annelie :-) Tack för dina fina ord! Håller med dig om att det vitkigaste är att få en liten uppfräschning av håret. Bara att toppa brukar göra en enorm skillnad tycker jag! Oxå en påbättring av färg brukar oxå ge det där lilla extra :-) Lycka till på måndag, hoppas vi får se resultatet!

 7. Hanna 4 January, 2013 Reply

  Du är så väldigt fin när du har lite guldgula slingor i håret, så det tycker jag! Sen längden... Hmm.. Tänk på vad som blir smidigast! Sätta upp är ju ett måste, men den lite kortare frisyren blir ju mer frisyr när du har det nere. Så den kortare med ljusa slingor tycker jag! Kram

  • sara 4 January, 2013 Reply

   Ja, det får kanske blir några slingor ändå :-). Jag brukar trivas väldigt bra med det jag med, tills utväxten kommer. Fniss, fniss! Och den korta frisyren verkar ha blivit en överlägsen vinnare så får nog bli den :-) KRAM

 8. Malin 4 January, 2013 Reply

  Jag tycker håret är jättefint på bilden i mitten. Axellångt!!:) Lycka till med beslutet:)

  • sara 4 January, 2013 Reply

   Tack för input Malin, tror att jag kommer att köra på det korta!

 9. Lisa 4 January, 2013 Reply

  Mitten bilden gillar jag :) tror att du hade varit snygg i page med. Fast du är alltid snygg :) kram

  • sara 4 January, 2013 Reply

   Tack söta Lisa! Jag har många gånger funderat på page men så vill jag verkligen kunna sätta upp håret så det väljs alltid bort i sista stund :-)

 10. Ida 4 January, 2013 Reply

  Jag röstar på den korta(re) frisyren!

  • sara 4 January, 2013 Reply

   Tack för din röst tjejen :-). Det blir den korta (re)

 11. Karin 4 January, 2013 Reply

  Kortare tycker jag med:) Trevlig fredag! Kram!

 12. Christine&Paris 4 January, 2013 Reply

  Tack för tipset! Tyvärr är min HTC helt knäpp för jag kan inte installera fler appar, det finns ingen plats :/

 13. Amanda 4 January, 2013 Reply

  Så roligt att du lämnade ett avtryck i min blogg, och visst är Lund en mysig stad! Var i Lund bodde du då?:-) Vilken trevlig blogg du har! Jag röstar på den kortare frisyren i en mörk chokladfärg, så snyggt på dig!!:-)