BLOG

La Casa

Detta mina vänner är våra nya gata. Om exakt 2 veckor flyttar vi hit :-). Så vi kommer att sitta på små mysiga uteserveringar hela dagarna långa. Äta pizza och dricka rödvin. Och säga bonjoir och halo med fransk brytning för att smälta  i Shanghais franska kvarter. We can wait!!!

 

Och här är vårt nya vardagrum (du får tänka bort alla möbler för de kommer inte att vara kvar). Det är grymt stort. Vi kommer kunna hjula från soffan in till köket. Inte för att jag kan hjula, men ändå. Och långt där bak i bilden ser du två barstolar. De är ju bara så ballt med barstolar att vi ämt oss för att behålla dem. Så kan vi smågnabba lite om vem som ska sitta på barstolen med ett glas rött och hålla sällskap. Och vem som ska fixa tisdagsmiddagen.

 

Ja, också måste jag visa en lägenhet som det INTE blev. En sådan där gammal charmig lägenhet. En sån som har tunna enkelglasade fönster som det blåser vintervindar rakt igenom. Och som har små möss som gärna kommer och hälsar på och kinesiska grannar som börjar kackla klockan 5 på morgonen. Men de där takbjälkarna… Moi amor!

Kärlek Sara

Comments

 1. Piccolacasa 15 April, 2012 Reply

  Men oj så fint! Gillar belysningen vid matplatsen och golvet ser jättecharmigt ut! Det kommer att bli så himla bra! Och vilken mysig gata. Gah!

  • sara 15 April, 2012 Reply

   Åh vad kul att du gillar det :-) Det är mkt snygga detaljer som spottar och ett inbyggt hötalarsystem (!). Ser så fram emot att börja inreda!

 2. Lisa 15 April, 2012 Reply

  Så fint :) där kommer ni att få det jätte bra!

 3. Lisa 15 April, 2012 Reply

  Hoppas det är ok att jag länkar till din blogg ifrån min :)

 4. Alexia- 15 April, 2012 Reply

  WOW! Det ser ju helt underbart! I vilket district ligger det? Sååå fint! Jätteglad för er skull! :)

  • sara 16 April, 2012 Reply

   Vi flyttar in till french concession, suuuuper!

 5. Malin W-H 15 April, 2012 Reply

  WOW!! Vilket place! Nu blev jag sugen på att komma och hälsa på!!! Perfekt att flytta när våren har kommit!

  • sara 16 April, 2012 Reply

   Jaaaaa, klart ni ska komma :-) Här finns alltid en sägplats till er :-)

 6. Hanna 15 April, 2012 Reply

  ja det är nog helt klart en av bästa gatorna i shanghai! och med bästa fish and chipsen på sailor's. Ni kan räkna med att vi kommer hänga där endel ;) Och prova era barstolar då och då! ser fram emot att se den! kram!!!

  • sara 16 April, 2012 Reply

   Ja, gatan är helt underbar!!! Hoppas att se er där ofta .-)