BLOG

Le favorit!

En av mina absoluta favoriter från smyckesboxen. Armani-armbandet som M gav till mig i 30 års present.  I Love!

 

Åh, idag känner jag för att ta ut mannen på en middag på stan. Har lixom lite energi över och då gäller det att passa på! Det är annars en lite typiskt. Att jag vet att jag har mindre än två månader på mig att njuta av livet utan kids, oxå är jag för trött och seg för att göra något åt det. Är sugen på att testa en ny indisk restaurang som öppnat på gångavstånd från lägenheten på Yongkang lu, Saffron heter den. Har gått förbi där flera gånger och spanat lite :-).

Det fanns en tid när jag var on the top gällande Shanghais restaurangliv. Under vårt första år här tror jag att man kan räkna antalet gånger vi lagade mat hemma på en hand. 3,5 år senare har life in Shanghai verkligen förändrats och numera har jag istället superkoll på var jag kan köpa bästa yoghurt-basen. Men det är ju skönt att livet förändras, i alla fall tycker jag det :-). Nu låter jag de lite mer nyanlända Shanghai-svenskarna utforska staden också kan jag själv plocka godbitarna.

 

Kram Sara

Comments

 1. Lisa 5 December, 2012 Reply

  Fina sara! kram kram

 2. Caroline 5 December, 2012 Reply

  Du ar riktigt snygg har, haret ser sadar snyggt rufsigt uppsatt ut och jag alskar ditt armband. Och din mage :)

  • lifeinshanghai 6 December, 2012 Reply

   Tack vännen :-) Och va BRA att du fick rätsida på kommentarerna. Nu attans ska jag kommentars-bomba dig!

 3. Mamma 6 December, 2012 Reply

  Åh, så fin du är älskade Sara!

 4. Anna 6 December, 2012 Reply

  Fint armband! Var sak har sin tid helt enkelt:) Jag slängde med mig en väska i farten:) Dock är de ju mycket smidigare med en skötväska på vagnen, haha!

  • lifeinshanghai 6 December, 2012 Reply

   Kul att du gillar mitt armband, det gör ju jag med :-)

 5. sanna 6 December, 2012 Reply

  Det är verkligen roligt att följa din blogg. Du är en bra guide för denna "lilla" stad. Nu ger du svenskar ännu en del av livet. Jag beundrar verkligen ditt sätt att skriva. Lite, lätt, snyggt och informativt. Heja dig! /Sanna hon fegisen som inte vågade säga att jag känner igen dig när vi möttes hos skomakaren =)

  • lifeinshanghai 6 December, 2012 Reply

   Hihi, vad ROLIGT :-). Men ihhh, minns att jag tänkte "oh no" inte svenskar, jag ser ju inte klok ut idag. Blev skorna bra? Vi väntar fortfarande på Ms skor men det ser lovande ut. Och tusen tack för dina FINA ord, det värmer verkligen ska du veta!!! KRAM

   • sanna 6 December, 2012 Reply

    Min man ska testa skorna till helgen, får se vad han säger. Tror iof att dem blir kalas. Jag får nog vänta någon vecka till. Dem verkar ha fullt upp. Du var så söt så med din lilla mage. Så det så! =)

 6. Nina 6 December, 2012 Reply

  oH så fint, förstår att du gillar det :) och söt mage har du också. Visst är det härligt när man känner dendär energin, den kommer och går nuförtiden :) Man får passa på att njuta lite extra de dagar. Kram N.

 7. God middag snygging! Receptet på gratänken kommer komma upp under dagens gång..Ha en fin dag med dina fina mage i vädret..kramkram

 8. Linn 11 December, 2012 Reply

  Älskar armbandet! Hur fint som helst. Det finns väl en tid för allt. Själv uppskattar jag hemmets lugna vrå mest av allt, med en och annan utflykt till storstadspuls och äventyr :-)

 9. Anna Vikström 12 December, 2012 Reply

  Guuuuud, va fin du är Sara!!!! Supergullig mage du har fått!!! Kram