BLOG

Lifetracker

Senaste nytt hemma hos familjen W är det “armband” som pryder både min och Ms arm. Det är en så kallad lifetracker som räknar varje steg jag tar (målet är 10 000 steg om dagen) samt registerar hur mycket sömn jag får per natt. Inatt kan jag briljera med 6,5 timmes sömn och 3 uppvak.

 

Tycker att “armbandet” funkar estetiskt oxå, både på mig och M. Kanske inte det allra snyggaste men helt ok. Den härliga sidentoppen kommer från Petra Ringström.

 

GUTEN MORGEN!!!

Hoppas ni har det fint där ute i bloggvärlden! Själv sitter jag själv uppe med både gäster och bebis som sover sött. Så skönt att få några minuter för sig själv så här på morgonkvisten.

Förutom att blogga så sitter jag och planerar dop. Jag har äntligen fått tag på prästen som ska döpa Alma och det verkar som att killen som sjöng på mitt och Ms bröllop även kan sjunga på dopet. Håll tummarna! Jag är så himla sent ute med planeringen att jag knappt vågar tro att vi får ihop det. Worst case får vi klara oss utan solist och värre saker har ju hänt på denna planet. Det blir ett litet dop med närmsta familjen (fast med alla syskon, föräldrar, morföräldrar och syskonbarn blir vi ett gäng som heter duga ändå) och vi kommer bara ha dopkaffe med kaffe, kaka och prinsesstårta. Till och med köpt prinsesstårta, har satsat på att göra det enkelt för oss. Något jag skulle vilja få ihop är ett dop-program för kyrkan, med det hoppas jag på att kunna svänga ihop under veckan som kommer.

Idag väntar prommis med gäster, tror att vi tar och går bort till antikmarkanden för lite soverni-shopping. Själv skulle jag vilja köpa 2 kinesiska terrakotta-krigare och en kalegrafi penna av en större modell att pryda vårt framtida hem med. Och för krimskrams av det slaget passar antikmarkanden perfekt.

 

KRAM Sara

Comments

 1. Melanie 24 May, 2013 Reply

  Vilket fiffigt armband! Lycka till med dop planerna, och trevlig helg. Kram!

 2. Maria 24 May, 2013 Reply

  Hej! Vart har ni hittat det armbandet? Tokdiggar din blogg!

  • lifeinshanghai 27 May, 2013 Reply

   Kul att du gillar min blogg Maria :-) Armbandet finns på apple store

 3. Elina 24 May, 2013 Reply

  Åh, klockrent armband ju. Så diskret liksom :)

 4. Anna 24 May, 2013 Reply

  Undrar också var jag kan få tag på ett sånt armband? Hör av dig om du behöver solist. Jag känner flera!

   • Anna 30 May, 2013 Reply

    Priset var lite högre än jag tänkt. Får börja spara!

 5. Freedomtravel 26 May, 2013 Reply

  Armbandet var ju snyggt också! Vad registrerar det och hur läser du av det? (Jag såg att du skrev steg, men det bör ju vara en lite mer komplex mätare än en traditionell stegräknare eftersom den sitter på armen)

  • lifeinshanghai 27 May, 2013 Reply

   Jag vet inte exakt hur den registerar men måste vara rörelsemönster. kopplar in armbandet till telefonen.sedan har jag en app som visar grafer mm. ska se om jag inte kan få ihop ett litet inlägg om den :-)