BLOG

Love-vibbar

2013 bröllopsinbjudningar ligger i en skål på köksbordet och sprider goda vibbar. Det finns ju inga roligare fester än bröllop :-). I år är vi bjudna på hela 6 stycken. Tyvärr kommer vi inte kunna gå på alla, en av de stora nackdelarna med att bo utomlands.

 

Den coolaste inbjudan är helt klart inbjudan till ett amerikanskt bröllop. Holy macarony säger jag bara! Vi svenskar har lite att lära oss där :-). Inbjudan od av 4 delar, ordvitsar, bilder, till och med ett RSVP-kort som man fyller i och skickar tillbaka till brudparet. Sjukt sorligt att vi inte kan gå, men vi fick helt enkelt inte ihop en resa till USA denna sommar.

 

Åh idag har jag gått igenom alla bröllopsinbjudningar som ligger och väntar på att OSAs på. Så roligt och jag ser verkligen fram emot de bröllop vi lyckas gå på i sommar. Just inbjudningkort är lite extra kul tycker jag, själv tyckte jag att det var jätteroligt att fixa allt det grafiska till vårt bröllop i somras.

 

Våra inbjudningskort från bröllopet förra året, underbara minnen. 

 

Ja, hjälp. För ett år sedan var det M och jag som satt och jobbade på bordsplacering, låt-listor och skorval. Att gifta sig var verkligen sjukt roligt alltså, rekommenderas starkt! Det bästa var helt klart all kärlek man fick den dagen. Främst av M men även av släkt och vänner. Vart än man tittade den dagen möttes man av ett leende välbekannt ansikte, fullt av kärlek. Pics mm från vårt bröllop hittar du här.

 

Kärlek Sara

Comments

 1. lisa 7 May, 2013 Reply

  Åh så mycket skoj ni har framför er :) Det hade vi med valt om Nelson varit mindre, det är ju så vackert med dopklänning. Men vi anser att han är för stor nu, tror inte vi hade hittat en till vår stora pojke heller :) kram på er

  • lifeinshanghai 7 May, 2013 Reply

   Det förstår jag. Ska bli spännande att se vad ni hittat på istället!

 2. Amanda 7 May, 2013 Reply

  Wow så fina! Tråkigt när ens vänner inte bor i närheten, då förstår jag att det är svårt attdu det att gå ihop! Kram

 3. louise 7 May, 2013 Reply

  Tråkigt att ni inte kan gå på alla, men kul att öht komma iväg på något/några bröllop! =)

  • lifeinshanghai 7 May, 2013 Reply

   Ja, jag har valt att vara glad för de bröllop vi kan gå på istället för tvärt om

 4. Anna 7 May, 2013 Reply

  Håller med, livets bästa och roligaste fest!! Blir näst intill tårögd när jag tänker tillbaka på våt bröllopsdag, så mycket kärlek!

 5. Hanna 7 May, 2013 Reply

  Åh vad kul med bröllopsinbjudningar!:-)

 6. Elina 7 May, 2013 Reply

  Ååh, jag är så avis. Bröllopsinbjudningar är bland det bästa som kan dimpa ner i brevlådan ju :-)

 7. Sååå fina bröllopsinbjudningar ni hade! Jag jobbar själv som AD och jag tycker verkligen det var stylish :D Och vilken lyx att vara bjuden till 6 bröllop i år! Kram

 8. Melanie 9 May, 2013 Reply

  Va kul med så många inbjudning!