BLOG

Lugn på Yongkang lu

I vardagsrummet i lägenheten på Yongkang lu står ett litet sideboard där jag samlar saker som får mig att minnas fina minnen Jag brukar flytta runt saker lite men just nu ser det ut så här.

Bordet kommer från IKEA, Buddah-huvudet från vår Kambodja och ljusstaken fick jag när jag tog studenten.

 

Det råder ett söndagslugn i lägenheten på Yongkan lu. Ingen musik, ingen TV bara två trötta själar som pysslar och filurar på var sitt håll. Det kallas nog att vara ensam fast man ändå är två och är precis vad jag behöver denna söndagskväll. Kände det redan i morse, att energin inte riktigt vad där. Ett träningspass, en brunch med vänner och ett besök på överfullt HM senare och det fanns inte mycket kvar att hämta i denna kroppen. Känner dessutom huvudvärken komma smygande så jag blir inte långvarig ikväll. Håller tummarna för att det bara är trötthet och att det inte är en förkylning som ligger och spökar i bakgrunden.

Nä, nu vill jag njuta av det lilla som finns kvar av denna helgen, den gick ju så rysligt snabbt. Tror att det blir lite chokald och en kopp te för att klämma ur de sista helg-dropparna.

Kram på er!
Sara

Comments

 1. Lisa 4 November, 2012 Reply

  så snyggt sara! Hoppas du mår bra :) KRAM

 2. Nina 4 November, 2012 Reply

  Vad fint! :) Tack för din kommentar, men vad spännande, vi har bf 3 feb. Har ni tagit reda på könet? Det har inte vi :) Hoppas att huvudvärken släppte. Kram.

  • lifeinshanghai 5 November, 2012 Reply

   åh vad nära vi ligger :-). Och ja, vi väntar en liten tjej!

 3. Linn 5 November, 2012 Reply

  Hoppas att energin kommer åter och hoppas verkligen inte att du dragit på dig en förkylning. Låter lite som vi har haft det här i dag. En brunch på stan, och sedan hem. Tillsammans men ändå lite på varsitt håll. En skön känsla, på något sätt, åtminstone lite då och då.

  • lifeinshanghai 5 November, 2012 Reply

   ja, lite då och då är det härligt att gå och skrota lite på var sitt håll.

 4. Annika Soulcityguide 5 November, 2012 Reply

  Åh jag älskar såna bord med en blandning av böcker och prydnadssaker! Jättesnyggt :D Kram