BLOG

Lyxmorgon

DSC_0565

Så här ska en äkta söndagsmorgon se ut om du frågar mig. Nybakta scones, lite frukt och en latte. Mums! Dessutom en perfekt aktivitet att ta tag i när man själv har morgonjour (Alma vaknar oftast strax innan 06, huah).

DSC_0564

Visst går det att få tag på fin-sylt i Singapore. Bra ost är en annan femma…

DSC_0571Redo för dagens andra frulle. Går man upp innan klockan 6 är man lixom redo för omgång nummer två när klockan närmar sig 8. Har ännu inte riktigt accepterat att sovmorgon nu för tiden är att sova till 07.30…

 

Idag har jag haft en riktigt härlig söndag, trots att både M och jag jobbat halva dagen var. Dagen har varit lugn, något jag verkligen behövde efter en väldigt hektiskt vecka. Känner att jag har lite svårt att hålla ögonen öppna trots att klockan inte ens passerat nio. Så det blir en tidig kväll här.

Gårdagen bjöd inte på ngt mello-mys alls. Vi var ute med vänner och käkade kinesiskt och jag hade faktiskt totalt missat att det var Eurovision… Så jag blev desto gladare i morse när jag såg den stora nyheten om vinst till Måns och Sverige. Så roligt! Jag har tagit igen den missade festivalen under dagen och sett både ett och två klipp på nätet. Så nu känner jag mig uppdaterad :-).

Vad har din helg bjudit på?

 

KRAM Sara

 

Comments

 1. FREEDOMtravel 24 May, 2015 Reply

  Åh, vad gott och lyxigt det ser ut! Vi har inte kollat på Eurovisionsfestivalen, men däremot har vi kikat lite på Filmfestivalen i Cannes eftersom vi har varit i Cannes några dagar. Imorgon åker vi från Nice till Korsika!

   • Hetty 25 December, 2016 Reply

    Review by Robert Agraviador for Rating: Step.3 insert natrsfer paper with the blank side (printable surface) loaded corolctey.Brths sides are blank. I found out the hard way and melted the film on the iron which is now useless.TIP: glossy side is the printable side

  • Milly 24 December, 2016 Reply

   About the AuthorMein Name ist . Ich habe im Jahr 2009 mit Bloggen begonnen. Da ich sehr gerne an Gesnwnipielen teilnehme und diese in meinem privaten Blog langsam Ãœberhand nahmen, habe ich mich entschlossen, diesen Blog ins Leben zu rufen.

 2. Anna 24 May, 2015 Reply

  Härligt! Det var en sådan frukost jag hade tänkt mig idag men mina grannar ändrade på det så det fick bli en banan i farten. Igår besökte vi en eldinstallation i en liten by i Frankrike. Väldigt häftig upplevelse! http://www.festival-perspectives.de/index.php?id=622&no_cache=1&tx_sst_pi1%5Buid%5D=313

 3. Alexia 26 May, 2015 Reply

  Det där såg GUDOMLIGT gott ut! Är själv på strikt kaloriintag just nu så sådana där frukostar finns för tillfället bara i mina drömmar haha!

  • Kaedn 25 December, 2016 Reply

   I bow down humbly in the presence of such gresentsa.

 4. Aneisha 24 December, 2016 Reply

  it's not the point it's the whole moment of chdhdlooi! I got an ice cream from the van the other day on the way home from work and it was so much better than one from the freezer!