BLOG

Meloner!

Det är melonsäsong i Shanghai. Överallt säljs dem och de är billiga! 10 kr betalade jag för en hel melon. fFnns det någon bättre frukt när det är dödligt varmt utomhus och man bara vill ah något läskande?!

TODELOOO i stugorna!

Jag har minsann hört att sommaren kommit till Skåne. Äntligen, det är ni värda tappra sommarfirare! Och det märks härinne också kan jag tala om ojoj vad besökssiffrorna vittnar om att ni ligger på playan, äter glass och grillar isället för att sitta framför datorn. Helt rätt vänner! Helt rätt! Bloggvärlden kan vi förkovra oss ordentligt till hösten istället :-).

Här i Shanghai håller vi på att avsluta denna tisdag. Vi har varit på jobbet, sedan på gymmet och sedan har vi (hmm, ok M) lagat middag. Jag känner mig ovanligt pigg och energifylld idag dock och njuter av att känna mig lite i form :-).

Nu ska jag försöka avsluta ett projekt jag råddat i ett tag, att göra en fotobok från bröllopet. De är tidskrävande, fotoböckerna men det blir ju bara sååå snyggt när det är klart 🙂 kommer bli ett fint minne från världens bästa dag.

Sommarkram till er!
Sara 

Comments

  1. Lisa 24 July, 2012 Reply

    Ja denna veckan började fint i Skåne :) idag är det ljuvligt väder (nästan för varmt för mig) om man nu får säga så efter denna dåliga sommar hittills. Vi som bor nära havet och det fläktar inte ens. Kram

  2. sara 25 July, 2012 Reply

    melonsallad med fetaost och mynta är så jädrans gott oxå! :)