BLOG

Memory Lane

Jag sitter och jobbar med en fotobok för 2012 och hjälp så många minnen som poppar upp när man bläddrar i bildkatalogerna. Dessa är tagna för ca ett år sedan, på min möhippa i Shanghai. My God!

 

Sara som sumo, jag är inte helt övertygad alltså 🙂

 

Sara som kines är inte mycket bättre alltså. Under möhippan fick jag klä ut mig i olika utstyrslar som representerade mig (här Sara som Kines. Vad tänkte de med sumon….?!). Hanna fotade 🙂

 

Lucky mig fick alltså två möhippor. En med tjejerna här i Shanghai och en med mina tjejer hemma i Sverige. Somliga har tur :-).

 

Jag sitter och jobbar med en fotobok för 2012 och hjälp ett sådant år det var alltså! Under förra året hann M och jag åka till Kambodja, ha 2 svensexor och möhippor var, gifta oss, åka på en mini-moon till Dalsland, bli gravida, åka på honeymoon till Hawaii, flytta till lägenheten på Yongkang Lu… Det var fullt ös helt enkelt. Och det verkar inte som att 2013 blir så mycket sämre.

M och jag konstaterar ofta att vi knappt hinner avsluta ett projekt förrän nästa börjar. På gott och ont. Ibland planerar vi på det viset men ganska ofta blir det bara så. Som att vi inte ens hann avsluta bröllopet innan vi fick reda på att vi var gravida. Eller att vi inte hann landa i att blir föräldrar innan det var dax att ta tag i nästa stora  förändring, att flytta till Singapore.  Livet tajmar det så för oss verkar det som. Men ibland får vi som sagt skylla oss själva, som när vi sitter på planet mot semester men redan börjar planera var nästa resa ska gå :-). Tur att vi är lika på detta planet, M och jag. Det hade varit jobbigt om en av oss ville rusa fram i 180 medans den andra gärna landat lite emellan. Dock känner vi båda att det går lite väl snabbt ibland, men hellre det än att vi måste tacka nej till allt roligt som ploppar upp.

På tal om allt roligt så har vi en dag med strålande sol framför oss och vi ska ut och utforska staden. Hoppas på att hinna en sväng till DAFF,  Design Art & Fashion Fair som håller till i Shanghai i helgen.

 

KRAM Sara

Comments

 1. Hanna 25 May, 2013 Reply

  hahaha! Gud så snygg du är på de där bilderna! Roligt hade vi! Kram!

 2. Sandra 25 May, 2013 Reply

  Hahaha, vilka underbara bilder!

 3. Nellie 27 May, 2013 Reply

  Underbara bilder på dig Sara! Vilken linslus du är. :) Sumo kanske inte är ditt rätta element men du verkar ha gått in i rollen i alla fall. Kram

 4. Christine 4 June, 2013 Reply

  Ha, ha! Vilka härliga bilder! Typ en sådan där sumodräkt fick jag också stå ut med på min möhippa. :)