BLOG

Ms skräddare

Här syr M upp i princip alla sina skjortor. Bra kvalitet och bra priser! Tygmarkanden ligger på Lujiabang lu 399.

 

Hihi, det verkar som att vi är många i Shanghai som har besökare på plats (måste vara påskledigheten). När jag tittar runt hos er andra Shanghai-bloggerskor så är det många som skriver om nyanlända besökare. Det verkar även som att de flesta av oss var på tygmarkanden igår :-). Själva tar vi alltid våra gäster till tygmarknaden deras första dag. Det tar nämligen några dagar att sy upp plaggen där, sedan måste det även finnas utrymme för justeringar. Tror att fler tänker som vi :-).

Ni är föresten många som frågat mig om skräddartips. Mitt bästa tips är Ms skjort-kille, butik 371 på tygmarkanden. Jag vet inte hur många skjortor M sytt upp men många är det. Priserna har gått från 80 till 110 kr styck under de tre åren vi bott här, men det är fortfarande grymt billigt för en skjorta! Bäst blir det om du tar med en skjorta som sitter bra och kopierar den. Lycka till!

 

Kram Sara

Comments

 1. Sara 1 April, 2012 Reply

  Tack :) Blir en bättre bild under dagen =)

 2. Mari 1 April, 2012 Reply

  Sv =) Men grymt av dig... Peppande och inspirerande =) Ha en bra söndag...kraaam

 3. Lisa 1 April, 2012 Reply

  Ja vem vet, bebis kanske har hunnit komma innan bröllopet :) Gud vad billigt att sy skjortorna, super bra!

 4. Yvonne 1 April, 2012 Reply

  Visst är det härligt med besök, underbart att få visa vår fina stad! Kraaam

 5. Snart kommer det fler besökare till staden :) Längtar! Tygmarknaden blir första stopp. Jag försökte mejla dig men fick tillbaka från en annan Sara som inte tänkte befinna sig i SH i påsk, haha :)