BLOG

Min gullunge!

Åh mitt härta smälter! Min lilla gullunge!!!

 

Något jag har varit lite orolig för inför vår sommar är Alma. Vi kommer ju att bo på tusen olika ställen och fara fram och tillbaka som tre små jo-jos. Vi har inget “hem” på 3 månder och även om Sverige är hemma för oss så är det helt nytt för henne. Tursamt nog ska vi bo mycket hos min mamma och där har Alma både en egen säng och ett skötbord, känns skönt i mammahjärtat att kunna ge henne det! Men oavsett så blir det en hel del resande de närmsta månaderna

För att hjälpa Alma klara av denna lite kaosiga sommar har vi jobbat mycket med att ge henne fasta punkter som inte är kopplat till en plats. Som att speldosan alltid är där när vi byter blöja. Och hennes kudde och kanin när hon ska sova. Än så länge verkar det funka fint. Här på hotellet vi bor på nu sover Alma tex i sin vagn på nätterna och hon sover faktiskt bättre än vad hon gjort på länge. Och hon är lika go och glad som vanligt på dagarna. Så so far diggar Alma livet på resande fot. Hoppas att det håller i sig!

 

KRAM Sara

 

Comments

 1. Vilken duktig och fin tjej ni har. Vilkt pussel och pyssel att fara runt så med liten, men det låter som ni tänkt till ordentligt så jag tror inte det är några som helst problem.

 2. Anna 7 June, 2013 Reply

  Goa tjej! Kommer säkert gå jättebra. Sen är hon ju med största tryggheten i livet, er! Under Melwins första år hann vi med och bo på sex olika adresser och det gick bra med:)

 3. Johanna L 7 June, 2013 Reply

  Så söt :D Hon kommer klara det fint :)

 4. Malin 8 June, 2013 Reply

  Så fin hon är, din lilla tjej! Och växer snabbt gör de små liven!!;) Kram

 5. Nellie 9 June, 2013 Reply

  Det kommer hon säkert klara galant. Hon har ju att brås på vad gäller anpassningsförmåga. :) Dessutom är hon säkert helnöjd med att få vara med mamma och pappa. Vi ses snart... Kram