BLOG

Min torsdag

Just nu i ugnen 🙂

 

Jag bakar kladdkakor, massor av kladdkakor, sisådär sex stycken för att vara exakt. Och nu sitter jag lite så där lagom mjölig i soffan och väntar på att sista lasset ska bli klart. Det doftar ljuvligt, sjukt ljuvligt! Men ni vet, kvällen blev inte så mycket roligare än att jag blandat 2 ägg med 3 msk kakao osv.  Det fanns en tid när mina Shanghai kvällar gick ut på att testa den nyaste restaurangen, slurpa på den coolaste drinken och sedan spana in Shanghais skyline från den flashigaste skybaren. Nu letar jag istället efter den bästa kakaon, byter yoghurtmaskins-recept och blir sparkad på av min bebis. Livet förändras med andra ord :-).

Ja och för att göra denna kvällen ännu lite vuxnare så har M och jag ett telmöte med vår bank ikväll. Vi ska kolla över lån och placeringar och annat skojjigt. Så jag menar ni ser ju. Vuxna. Det kanske är så att vi får dra till M1NT (coola klubben med ett akvarium fyllt med hajar i) imorrn för att balansera upp lite, jag menar jag har ju hela 3 veckor kvar av livet som 20-something. Det borde jag kanske ta till vara på lite!

Kram på er!
Sara 

Comments

 1. sofia 21 September, 2012 Reply

  Å det luktar ju verkligen så underbart gott med nybakad kladdkaka =)

  • lifeinshanghai 21 September, 2012 Reply

   ja det är ju så man smäller av lite! och tänk att jag inte provsmakade en enda bit!!!

 2. Jeanette 21 September, 2012 Reply

  Mums vad gott! :) Måste säga att livet förändrats till det bättre :)

 3. Anna 21 September, 2012 Reply

  Ja livet tar nya vändningar med barn! Numera ser jag bakning av avkoppling och tid för mig själv i köket! Det trodde jag aldrig att jag skulle säga.. Haha!

 4. Piccolacasa 21 September, 2012 Reply

  Oj, hihi det gick snabbt att bli vuxen! Imorgon ska jag till fair trade affären i Landskrona och köpa bebiskläder i schyst bomull till Zelda, mitt "syskonbarn" som kom i lördags.

  • lifeinshanghai 21 September, 2012 Reply

   Haha, poff sa det! Fast det var nog ändå några år sedan jag hängde på de där coola klubbarna jämt :-) Lät som en mysig utflykt, fair trade och fina bebiskläder. Hoppas du hittar ngt fint! KRAM

 5. frida 21 September, 2012 Reply

  det är ju nästan tortyr att inte få smaka...

 6. Linn 23 September, 2012 Reply

  Jag måste säga att det inte låter helt fel ändå. Jag är SÅ svag för mysiga hemmakvällar. Om de dessutom innehåller choklad - desto bättre!