BLOG

Mmmm

Jag undrar lite om någon som aldrig har bott utomlands förstår innebörden av denna bild. Men Mmmm, helgen kan börja!

 

Så var det fredag igen, oh-la-la säger jag! Även om jag har haft en grymt lugn vecka med många timmar på soffan så känns det ju lite extra ändå. Att det är fredag idag. Och vi gillar ju fredagar!

Helgen som väntar är faktsikt lite speciell för M och mig. Någonstans mitt i förra veckans totala utmattning så glömde jag att berättade att M och jag firade 6 år förra lördagen. Ja, ni som följer mig på instagram fick en liten update men det var allt. Men japp, förra lördagen firade M och jag 6 år som par, häftigt va?! Och då det gäller att passa på att fira på tu man hand så länge det går gav jag min fina man en weekend i staden Hangzhou. Så imorrn bär det av med snabbtåg till grannstaden. Där ska vi ta in på finhotell, bada bubbelbad, äta finmiddag, hänga i  spa-avdelningen och bara njuta. Kanske tar vi oss en tur runt på stan oxå men ärligt talat, fokus kommer ligga på lyxigt hotell-häng. Så ni hör ju vilken helg vi har att se fram emot :-).

Men först, lite jobb hemifrån soffan och sedan måste vi ju fira fredagskväll.

 

Kram! 

Comments

 1. Anna 7 December, 2012 Reply

  Himmel så skönt det låter! Bara att passa på att vara på tu man hand när man är två, sen blir det svårare, men såklart inte omöjligt:) Sv: Jag trodde jag skulle vara rastlös efter tre månaders ledighet med storebror, men jag var hemma i 1,5 år:) Kan ju vara utgå från mig själv givetvis, men sen barnen kom hamnade allt annat i skymundan. Jobbet var betydligt viktigare för mig förut, nu är det mer "jag trivs och har bra kollegor".

 2. Monica-Gravid med nr 1 7 December, 2012 Reply

  Fin blogg du har! Och GRATTIS till bebis i magen :) Spännande! Inte långt kvar nu då? Hoppas du får en härlig fredag!

  • lifeinshanghai 10 December, 2012 Reply

   Tack! Bara 7 veckor kvar för oss nu så det närmar sig!

 3. God middag..Choklad är så gott så det är inte samma choklad utomlands som det är här hemma och samma med lösviks godiset..Ha en fin fredag..kram

  • lifeinshanghai 10 December, 2012 Reply

   Åh ja, lösviktsgodis är en annan lyxvara i detta hem :-)

 4. Caroline 7 December, 2012 Reply

  Oh yes, forstar vad du menar...mmmmm marabou!

 5. Nellie 8 December, 2012 Reply

  Åh, det låter ju underbart! Jag och mannen var på weekend i Köpenhamn ett par veckor innan Maja kom till världen. Jag hade mått så bra hela graviditeten men just då började jag känna av foglossning så det blev långsamma promenader och mer tid på hotellet. Det var helt ok i alla fall, vi hade fått finaste rummet på ett mysigt litet hotell på Vesterbro, deras bröllopssvit (i all sin enkelhet). :) Hoppas ni får en underbar helg! Kram

  • lifeinshanghai 10 December, 2012 Reply

   Åh det lät mysigt med en Köpenhamnshelg! Hotell-häng är inte fy skam alltså! KRAM

 6. Jeanette 10 December, 2012 Reply

  Mums vad gott! Kan tänka mig att det är en speciell känsla med några rutor marabou eller annat gott från Sverige :) Klänningen kom fram i tid! Men snacka om att jag var nervös... hann t.o.m. köpa en annan precis innan den kom :) Bra att det kommer jul och nyår nu så vi kan behålla den andra också :)

  • lifeinshanghai 10 December, 2012 Reply

   Åh en sådan tur att den kom fram. Den var ju bara såååå söt :-)

 7. Lisa 10 December, 2012 Reply

  så gott :) Hoppas du och magen mår bra! kram